sunnuntai 17. kesäkuuta 2012

Pientä puuhastelua

Kahden kuukauden päästä voi vähän jännittää! Vaikka olen nyt kieltämättä koettanut ottaa vähän rauhallisemmin, olen hetkittäin edelleen vähän hermoheikko. Olenkin koettanut keksiä kaikkea rauhoittavaa puuhastelua ja itseasiassa saanut muutamia asioita ihan mukavasti eteenpäin.

Tärkeimpänä: minulla on jotain sinistä! Joka on samalla lainattua ja vanhaa. Kiitos koulukaverilleni Jennille, anoppinsa häistä napatun sukkanauhan lainasta. :) Yksi asia jonka suhteen voin rauhoittua. 


En tiedä vielä onko meillä sukkanauhan heitto, kaasoni oli sitä mieltä että pitäisi olla, jos kimppukin heitetään. Voisihan se olla ihan hauska toisaalta. Sitä varten vaan täytyy sitten ostaa tai ommella häiden teemaan sopiva vihreä sukkanauha.

Sitten ihan sattumalta Tiimarista löytyi pari vaaleanvihreää koria, näistä saa koristelemalla todella söpöt hääkarkkien jakoa varten.




Ja sitten, että saisin tästä postauksesta mahdollisimman sekavan, laitan nyt parempaa kuvaa myös kynsistä, jotka saapuivat ebaystä tilattuani todella nopeasti. Siinä onkin pähläilyä, kummat sitten valitsen.




Nyt menen jatkamaan puuhastelua hääkakun päälle tulevien figuurien kanssa. Kuvia laitan sitten, kunhan saan ne valmiiksi. Katsotaan, mitä lopputuloksesta vielä tulee...






3 kommenttia:

ranteennauha kirjoitti...

Pikkuhiljaa alkaa kyllä itseä stressaamaan tuo hääkakun koriste - tai siis sen puute! En vain löydä ainuttakaan miellyttävää edes tuunaukseen, enkä myöskään saa aikaiseksi itse alkaa muovailemaan. Varmaankin valvon sitten sen häitä edeltävän yön leikkien muovailuvahan kanssa xD

Mrs.Uunila kirjoitti...

Joo se on kyllä kieltämättä hankalaa, jos haluaa jotain erikoista. Itsekin kerkesin kyllä miettiä monta kuukautta, ennen kuin idea muotoutui. Mutta voi toki käydä myös niin, että väkerrät sitä sitten edellisenä yönä. :D

Jenni kirjoitti...

Ole hyvä :)