maanantai 11. kesäkuuta 2012

Asusteiden pohdintaa

Kertokaas muut tulevat morsiamet, jännittääkö teitä? Siis tottakai jännittää, mutta kuuluuko jännittää jo nyt? Häihin on aikaa 2 kuukautta ja 1 viikko ja täytyy sanoa, että tunteiden skaala on laaja. Minä odotan innokkaasti, pelkään että jotain pahaa tapahtuu tai jotain menee muuten pieleen, jännitän, stressaan, murehdin, intoilen ja sitten taas stressaan. On siis välillä ollut aika reppana olo. Huomaan myös että jos joku kysyy minulta hääjärjestelyiden etenemisestä, minua ei huvita oikeastaan kommentoida koko aiheeseen. Paljon tässä olisi vielä tehtävää, jostain se motivaatio alkaa hoitaa niitä asioita täytyisi taas löytää. 

Koetan siis aloittaa asusteista. Ne ovat kerrankin hyvällä mallilla. Bolerot esittelinkin jo, nehän nyt tosiaan ovat säästä riippuvaisia sitten. Tiaratkin tiedätte, en ole vieläkään valinnut kumman ottaisin, se ratkeaa loppu kuusta kun kokeilemme hääkampausta ja meikkiä. Koruasiastakin olen tuskaillut, siihen on onneksi tullut nyt jokin suunta. Kaulakoru on ollut hakusessa ja äitini lupasi minulle häälahjaksi Kalevalakorun Vanamo käädyn, hääpuvun kanssa pidettäväksi. 


Korvikset voivat siis olla pienet, tällä hetkellä tuskastuttaa se että minulla on kolme reikää molemmissa korvissa, kivaa, saa siis taas ostaa muutaman korviksen. Jotain pientä ja huomaamatonta on hakusessa, helmet houkuttaisivat, tai sitten tuollaiset perus hopeiset pallot ainakin sointuisivat yhteen korun kanssa. Ensimmäisiin reikiin sitten... jotain vähän erilaista.

Laitoin tässä juuri myös parit tekokynnet ebaysta tilaukseen. Ajattelin ensin että ottaisin rakennekynnet häihin, mutta en jaksa siihen rumbaan lähteä, minulla on joskus ollut geelit ja jo siitäkin oma kynsi meni melkoisen huonoon kuntoon. Nykyään myös tekokynnet ovat melkoisen tyylikkäitä ja ne kun kiinnittää rakennekynsiliimalla, niin kyllähän kestävät. 



Tällaiset vihreät glitterivaihtoehdot tulossa, kuten huomaatte, minulla on joissain asioissa tarve olla hieman räväkämpi morsian. :p

5 kommenttia:

ranteennauha kirjoitti...

"Ihana" kuulla että jollain muullakin on motivaation puutetta. Juuri viikonloppuna listailin tekemättömiä töitä ja niitä on PALJON.

Kiitos muuten vinkistä, piti jo aiemmin kiitellä, tilailin Ebaysta sen pitkän vihreän organzakankaisen viitan ja on ihana ^^. Postausta oletettavasti tulossa lähipäivinä...

Mrs.Uunila kirjoitti...

Oi, laitahan ihmeessä kuvaa! :) Hyvä että edes ebay auttaa hääjärjestelyissä, itse tilasin sieltä juuri kynsien lisäksi hääkakun koristeita ja kirsikankukkamuotteja marsipaanille. Itseasiassa ebay on järjestänyt ison osan häistämme. :p

Emmi kirjoitti...

ihania kynsiä! :) täälläkin motivaation puutetta :/

Mrs.Uunila kirjoitti...

Onko sinulla kauan vielä aikaa? Tämä taitaa olla nyt joku yleinen syysmorsianten juttu!

Emmi kirjoitti...

alle 2 kk :) 11.8 on the day!