tiistai 5. kesäkuuta 2012

Minulla ei ole mitään sinistä!

Something old, something new, something borrowed, something blue. Niinpä, mutta entä jos minulla ei taida olla mitään vanhaa, lainattua tai sinistä? Vai joko hääpuku lasketaan vanhaksi, jos se on hankittu vuosi sitten? Ainakin muotimaailman kriteerein varmaan. Mehän emme aio järjestää häitä kaikkien perinteiden mukaan, onneksi olen kuitenkin juuri sen verran taikauskoinen, että tämä asia mietityttää! 

Tarkoitus oli että olisin lainannut äidiltäni jotain kaulakorua, joka sitten olisi ollut samalla sekä vanhaa että lainattua. Valitettavasti häneltä ei kuitenkaan löytynyt mitään joka olisi tyyliin sopinut. Mitä ihmettä minä sitten lainaan? Varmaan jotain vanhaa tai sinistä? Toivon että tässä herää joitakin ideoita, etten joudu päätymään esimerkiksi vanhoihin sinisiin alushousuihin, tai johonkin muuhun yhtä viehättävään! ;)

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Lainaat mutsiltas vanhaa sinistä kynsilakkaa ja lakkaat sillä varpaankynnet ;)

Mrs.Uunila kirjoitti...

No niin ensimmäinen loistava idea, juuri tuollaisia taikauskon kiertovinkkejä kaipaan! :D

Aurinkoprinsessa kirjoitti...

Sama ongelma! Ja traumoja sinisestä kynsilakasta... Kelasin tunkea jonku sinisen kuminauhan jonneki alushameeseen tms... :D Mut apua!

Mrs.Uunila kirjoitti...

On se jännä, kuinka tällaisestakin asiasta täytyy kehittää itselleen ongelma. :) Tietysti sukkanauhassa voisi olla sinistä, mutta se ei poista ongelmaa vanhan ja lainatun suhteen!

Jenni kirjoitti...

Miula pitäis olla anopin häistä napattu sukkanauha jossain. Jos löydän sen niin saat lainaan. Siinä on sinistä ja se on "vanha". Ne häät oli siis 2009. :)

Mrs.Uunila kirjoitti...

No sehän ratkaisisi kaikki ongelmat tämän asian suhteen! :)