maanantai 25. kesäkuuta 2012

Koekampaus- ja meikki

Olimme näiden kanssa ajoissa liikkeellä, kampaajani kesäloman takia. On muuten hyvin kätevää, kun kampaaja on samalla kaaso, tai toisinpäin. :) Samalla voi suunnitella häitä ja juoruta kaikki tarpeelliset asiat. Kaasoni omistaa parturi-kampaamo Mimarin, jossa vietin tänään mukavat neljä tuntia värjättävänä, kammattavana ja meikattavana.


Vähänkö muuten ihastuin kiharoihin, kun ei ole aikoihin tullut laitettua. Kunhan tulee ikää lisää, voisin vaihtaa tällaiseen "Bree Van De Kamp" -kampaukseen pysyvästi! ;)

Hiusten suhteen oli melkoisen selvät sävelet, kiharaa joka laskeutuu selkään. Siitä tulikin mukava yllätys, sillä unohdin taas kuinka paljon minulla on tukkaa ja kiharapilvi tulikin alemmaksi, mitä olin alunperin ajatellut. Meikkiin toivoin vain vihreää, kissamaisuutta ja dramaattisuutta. Muuten luotinkin sitten kaasooni, joka on meikannut minua ennenkin. 

Voisi sanoa että etenkin meikki (no, myös kampaus) on tässä vaiheessa eräänlainen "luonnos", pieniä täydennyksiä tulee sitten hääpäivänä, mutta pitäähän jotain yllätystäkin olla. Tiarakin valikoitui tässä samalla, kampauksen kanssa päätös olikin varsin selkeä. Aikaa tähän touhuun saa hääpäivän aamuna varata noin kaksi tuntia. 



 


5 kommenttia:

Werewolf kirjoitti...

todella kaunis tuo kampaus ja meikki! Näytät varmasti mielettömän kauniilta hääpäivänä, kun on puku ja kaikki viimeistelyt valmiina!:)

Tanja Hakala kirjoitti...

Voi että tuo sun hiusten väri on magee. Tahtoisin kans. Joskus oli punainen tukka mutta ilmeisesti se ei oikeen sopinut mulle ;)

ranteennauha kirjoitti...

Ihanan näköistä, ja on kyllä mielettömän paljon tukkaa! Siinä ei lisukkeita tarvita toisin kuin allekirjoittaneella ^^

ranteennauha kirjoitti...

Myytkö muuten sen toisen tiaran eteenpäin? ;D

Mrs.Uunila kirjoitti...

Werewolf: Kiitos, ainakin olen hyvissä käsissä! :)

Tanja H: Joo punainen taitaa olla siitä mielenkiintoinen, että joko sopii todella hyvin tai ei ollenkaan. Taitaa vaatia sen tietyn ihonsävyn, omani kun on kalpea ja pisamainen kesät talvet, niin sopii. :)

ranteennauha: Kiitos! En usko että myyn tiaraa, kun on tämä harrastuksista rakkain eli larppaus, niin voisin kuvitella että niissä kuvioissa tulee vielä käyttöä. :)