keskiviikko 20. kesäkuuta 2012

Hääpari kakun päälle


Kuinka noloa on täräyttää vahingossa keskelle omaa polttaripalaveriaan? Melkoisen. :D Kiitos kotikaupungillemme, että täällä on niin monia kahviloita. Aika lentävän lähdön kyllä kahvilasta mieheni kanssa saimme, kun meidät heitettiin ulos. :p

Nyt kuitenkin niihin hääkakun koristeisiin! Olen sitä hääpariasiaa pähkäillyt ja tosiaan sitten yhtäkkiä päähäni pälkähti, että kun Disney aiheisia juttuja on hieman tulossa, niin minä haluan Arielin ja Erikin! Onnistuin sitten löytämään vieläpä hääfiguurit, lasten leluiksi tarkoitetut, noin 10cm korkeat. Tästä päästään siihen ongelmaan, että Ariel kyllä muistuttaa minua, mutta Erikissä ja miehessäni ei ole mitään samaa. No, siniset silmät, mutta siihen se jääkin. Figuurit vaativat siis pientä muokkausta, ensin kysyin muutamaa kaveria apuun, mutta päätin sitten kuitenkin reippaasti maalata ne itse, kun tuli visio aiheesta. 

Tässä lopputulos:Parta prinssiltä jäi puuttumaan, mutta ovat ne nyt huomattavasti enemmän meidän näköisiämme! :) Nämä siis tulevat kakun päälle, sitten kakun juurelle tulee Merri-muru:


Lopuksi vielä mieheni näkemys aiheesta, kuinka figut asettelemme. Kuten huomaatte siihen on syy miksi koira tulee kakun alle, se on hieman iso. :D


7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihanasti muokattu! Millä sait J:lle parran?

Mrs.Uunila kirjoitti...

Kunnollista partaahan sillä nyt ei ole, koetin sitä maalata, mutta on niin vaalea ettei juuri näy. Eli saapi olla ilman!

ranteennauha kirjoitti...

Mahtava! =D

Anonyymi kirjoitti...

Nää on hienot, meille tulee legoukot, jotka ostin huutonetistä! :)

Milla // Moon shaped little box kirjoitti...

Tsih, olis aikamoinen asettelu nuilla figuilla :D Kivasti muokattu, tuo Ariel on huippu hahmo muutenkin, niin vihreässä puvussa viälä parempi. ;)

Anonyymi kirjoitti...

Eikun siis, tuon takatukan!
T. Eka ano

Mrs.Uunila kirjoitti...

Kiitoksia. :)

Ja ponnari on ihan vain maalattu, samalla maalilla kuin muu tukkakin.