perjantai 24. helmikuuta 2012

Treeniä, treeniä

On se vain jännittävää, että kun häät muutenkin stressaavat, kehittää sitä ahdistusta myös sellaisista asioista, kuten mahtuuko vuosi sitten tilattu hääpuku edelleen päälle. Eipä siinä, onhan se toisaalta ihan aiheellinenkin huolenaihe, kun on niin tärkeästä asiasta kysymys. Vaikka mittani eivät ole käsittääkseni juuri muuttuneet, täytynee kohta pitää joku välisovitus, että saan mielenrauhan ja tiedon että kiristääkö/puristaako, tai onko jopa jostain kohtaa väljä. 

Kevään merkit ovat muutenkin saaneet taas liikkumaan aktiivisemmin, mikä ei ole kyllä yhtään huono asia, sen verran on suklaa maistunut pimeän ja kylmän talven aikana. :) Valon määrän lisääntyessä energiataso nousee ja saa jopa itsensä liikkeelle ja salille, kyllähän se olisi kiva olla kunnossa hääpäivänään. Etenkin käsivarsiin kaipaisin hieman lihasta ja muotoa olkaimettoman pukuni kanssa, mutta taitaa minun luiseville olkapäilleni ja käsivarsille olla mahdottomuus. 

Onneksi ompelemani zumba-housut saavat niillekin tunneille taas, on se jännä, miten uudet vaatteet tekevät ihmeitä joka asiassa. ;)


Tässä teille pieni väliavautuminen, kenellekään muulle tullut häiden suhteen jonkinlaista liikunta- tai ulkonäköstressiä?

2 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

Stressi on aivan järjetön!Vaikka aikaa häihin vielä onkin. Onneks siis ehtii treenaamaan!

Btw, löydyn tuon Tianna nikin takaa ja laitoin sulle buukissa kutsun lukemaan omaa blogiani. :)

Mrs.Uunila kirjoitti...

No niin, täytyy käydä lukemassa! :)