tiistai 14. helmikuuta 2012

Kahdeksas vuosipäivä

Hyvää ystävänpäivää kaikille ja hyvää kahdeksatta vuosipäivää, me! <3 Vuosipäivän vietto on sujunut rauhallisissa merkeissä, varsinkin kun mieheni oli neljään asti töissä ja minä koulussa. Kävimme lähinnä syömässä ja loppu illan olemme viettäneet kotona, tosin ihan mukavaa sekin. :) Esittelen teille tässä samalla suloisen yksisarvisen, jonka sain mieheltäni ystävänpäivälahjaksi silloin kahdeksan vuotta sitten, kun aloimme seurustella.


Mutta mikäs siellä ponin takana pilkottaa? Mikäs muu kuin onnistuneet macaronleivokset! Voitte uskoa että riemu oli eilen melkoinen, kun vedin uunista pellillisen oikeannäköisiä kuoria! Nyt vain sitten pitäisi saada sama homma onnistumaan uudelleenkin. :)


Nyt lupaan kirjoittaa teille muustakin kuin näistä leivonnaisista, mutta oli se silti niin hienoa. Täytyisi ottaa selville, miten paljon aikaisemmin näitä kuoria voisi alkaa pakastaa, että säilyisi hyvinä häihin asti. Ei kuitenkaan huvita viime tingassa alkaa vääntämään 200 kuorta, kun se epäonnistumisen riski on kuitenkin niin suuri. 


4 kommenttia:

ranteennauha kirjoitti...

Niin hyvännäköisiä! Onnittelut onnistumisesta ^^

Mrs.Uunila kirjoitti...

Kiitos! Oli kyllä hieno fiilis. :)

Anni kirjoitti...

vau! niinkuin myös näköjään täällä, onnea teillekin! :) p.s. kandi alkaa olla loppusuoralla, parin viikon päästä lähettelen sen teille :)

Mrs.Uunila kirjoitti...

Oi, jänskää päästä lukemaan mitä olet saanut aikaan! :)