lauantai 5. helmikuuta 2011

Täydellinen hääpuku

Kuinka ihmeessä on mahdollista osata päättää, millaisen hääpuvun haluaa? Itselläni on onneksi tietty tyyli ja tietyt värit, mutta kun vaihtoehtoja on niin paljon. Kai minulla on aina ollut jonkinlainen käsitys unelmieni hääpuvusta, mutta ei koskaan sellaista aivan täysin selkeää. Äitini on ilmoittanut jo vuosia sitten että haluaa ommella pukuni. Mikä sopii minulle täydellisesti. Ainoa mikä on jo selvää, on että puku tulee olemaan vihreän sävyinen ja jollain tavalla linnanneitomainen. Fantasian harrastajina haluamme tottakai häätkin sen mukaan. Tai no, niillä vaikutteilla. ei mitään ylitse vedettyä.

Mistä sitten pitää lähteä liikkeelle? Pakkohan se malli on valita jossakin vaiheessa, puku ei kuitenkaan valmistu parissa päivässä. Täytyykö minun vain päättää, millainen morsian haluan olla?

Keijumainen?

Kermakakku?

Kukkaistyttö?

Yön kuningatar?

Pitsiunelma?

Tylliunelma?

Linnanneito?
Vai erilainen linnanneito?
Valinta ei totisesti ole helppo.

12 kommenttia:

Milla // Moon shaped little box kirjoitti...

Ylimpänä oleva keijukaismekko on upea :O Miulle tullee sellanen merenneitohelmainen hääpuku^^

Langanlumouksen Mona kirjoitti...

ihastuin heti tuohon, kukkaistyttö, kermakakku ja tylliunelma pukuun =)

Mrs.Uunila kirjoitti...

Vivian: joo ne merenneitohelmat on kanssa upeita! :)

moonis: miun mies tykkää kanssa tosta "kukkaistyttö" puvusta, itse kyllä pidän siitä kanssa. Mutta sitten toisaalta mietin, haluaisinko kuitenkin enemmän jotain keijumekon kaltaista.

Jonna kirjoitti...

Upeita pukuja! Omaksi suosikkini on toiseksi alin, aivan ihana!

Blogisi vaikuttaa todella mielenkiintoiselta, odotan lisää postauksia :)

Mrs.Uunila kirjoitti...

Joanna: kiitoksia, tervetuloa seuraamaan! :)

Anonyymi kirjoitti...

Ihania mekkoja! Mistä olet löytänyt tuon ylimmän keijumekon (valkoinen) tai tuon kukkaistyttömekon?

Mrs.Uunila kirjoitti...

En muista ihan tarkkaan mistä kaikki kaivelin, ebaystä oli suurin osa. Tuo "kukkaistyttö" mekko taisi olla jopa samalla myyjällä jolta oman hääpukuni tilasin, oli muuten aikamoinen pohdinta aluksi, kun itsekin tuohon mekkoon aikapaljon ihastuin. Kuitenkin sitte se toinen vei voiton...

Anonyymi kirjoitti...

Hei.tuo kukkaistyttö puku on aivan ihana. mistä sen löytäisin?

Mrs.Uunila kirjoitti...

Ebay:n kautta sen löysin, mutta en enää millään kykene muistamaan millä myyjällä niitä oli...

Toisaalta kiinamyyjistä aika moni myy samoja malleja, niin ehkä kannattaa sieltä vaan etsiskellä ja käyttää vaikka jotain kuvaavia hakusanoja apunaan. Tuo puku oli muistaakseni kanssa sellainen, jota sai useassa värissä. Ainakin punaista versiota olen myös nähnyt.

Anonyymi kirjoitti...

Joo sieltähän se sitten löytyi. Jotenkin vain pelottaa että uskallanko tilata sieltä. tuliks sulla jotain tullimaksuja vielä lisäksi??

Anonyymi kirjoitti...

Arveluttaa tuo että minkä koon uskaltaisi tilata. osaatko neuvoa miten menee kokomerkinnät?

Mrs.Uunila kirjoitti...

En osaa sanoa, riippuu niin paljon keneltä tilaa. Tietysti jos laitat minulle linkin keltä mietit tilaavasi, voin vilkaista miten siellä on ilmoitettu. On tullut aika paljon ulkomailta tilattua. :)

Omani oli mittatilauksena, tarjoaako myyjä sitä vaihtoehtoa? Eli otin itse mitat jotka ilmoitin sähköpostilla, samalla kuin värinkin, jonka valitsin värikartasta.

Oma pukuni ei jäänyt tulliin, Suomen puolella tuli ainoastaan kuljetusfirman rahtimaksuja n. 60e. Mutta esimerkiksi serkullani kuulemma jäi, tullimaksut olivat joku tietty prosenttiosuus puvun hinnasta, en tarkalleen muista.

Jos päätät tilata, olisi hienoa kuulla kokemuksia ja nähdä kuva valmiista puvusta, kun oli tosiaan toinen vaihtoehto itsellänikin tuo! :)