keskiviikko 9. helmikuuta 2011

Juhlapaikka varattu

Nyt on sitten juhlapaikka varattu. Todella aikaisin, kyllä, mutta jos kaikki muutkin, niin minäkin. Jos häiden järjestely on aikaistunut näin paljon, niin yritän itsekin sopeutua. Tahdomme kuitenkin järjestää häämme mieleisessä ja omannäköisessä paikassa. 

Kahdesta parhaasta vaihtoehdosta Puntarikosken linna vei voiton. Hintakin oli paikkaan nähden niin edullinen, että en voinut uskoa korviani kun sen kuulin. Nyt pääsemme sitten viettämään häitämme linnassa. Kunhan kesä saapuu, lähdemme katsomaan paikkaa tarkemmin, että saamme käsityksen myös esimerkiksi puutarhasta ja ympäristöstä. 



(Kuvat linnan nettisivuilta.)

Vaikka olen yrittänyt pitää jalat maassa, myönnän että hieman innostuimme kaasoni kanssa tänään jo hössöttämään aiheesta. :) Tavallaan en jaksaisi odottaa, että pääsisi kunnolla käsiksi hääjärjestelyihin. Paikan varaus ja kaason valinta taitavatkin olla ainoat asiat mitkä on tehty. No, molemmat sujuivat helposti. Linna oli meidän ykkösvaihtoehtomme ennen kuin edes häistä aloimme puhua ja kaasoksi valikoitui mieheni serkun vaimo, jonka kanssa olemme hyviä ystäviä ja minulla ja hänellä myös on seitsemän vuotta yhteistä taivalta takana, sillä tapasimme suunnilleen samoihin aikoihin ensimmäistä kertaa, kun minä tapasin mieheni. ;)

Tästä on hyvä jatkaa!

6 kommenttia:

Anne the kaaso kirjoitti...

Kaaso odottaa myös innolla häiden järjestelyä ja hössötystä kun omista häistä on jo niin aikaa :D ihana päästä elämään hössäystä toisen kautta, ja toivottavasti stressi ei ole yhtä kova kuin omissa!

Langanlumouksen Mona kirjoitti...

Ihana paikka =)

Helle kirjoitti...

Selailin ensimmäistä kertaa blogiasi, hauskan erilaiset häät tiedossa. Taitaa tuo larppaus- harrastus näkyä häissä myös, hyvä juttu :) Suomessa ihmiset eivät tahdo uskaltaa/viitsiä monesti tehdä juhlista omanlaisiaan. Tsemppiä järjestelyihin, tervetuloa piipahtamaan myös omassa hääblogissani http://mesydan.blogspot.com/

Mrs.Uunila kirjoitti...

Ainakin pyrimme tekemään häistä omannäköiset, vaikka jollain lailla olemme "perinteiden kannattajia", emme aio noudattaa niitä liikaa, vain poimia sieltä ainoastaan ne meille sopivat. Fantasia tulee näkymään teemassa ehdottomasti, aiheesta lisää, kunhan jotain raportoitavaa on. :)

Blogisi vaikuttaa mielenkiintoiselta, täytyy tulla silmäilemään ihan ajan kanssa, josko vaikka saisi jotain ideoita poimittua!

Anni kirjoitti...

Näyttää niin teiltä! :)

Mrs.Uunila kirjoitti...

No eikös! ^_^