sunnuntai 6. helmikuuta 2011

Juhlapaikka

Ei ole helppoa koettaa miettiä jo tässä vaiheessa, missä haluaisimme hääjuhlamme viettää. Siihen on vielä niin kauan! Kuitenkin, jos juhlapaikat alkavat ottaa varauksia vastaan jo tässä vaiheessa, jää sitten helposti ilman, mikäli on liian myöhään liikkeellä. Asiaa tietenkin hankaloittaa se että tässä vaiheessa budjettia on aivan kamalan hankalaa alkaa arvioida. Tiedämme ettemme joudu kustantamaan häitämme kokonaan itse, mutta kummallekaan ei ole millään tavalla selvää, missä summissa liikutaan vanhempiemme avun suhteen.

Olemme jo päättäneet että pidämme melkoisen pienet häät. Maksimissaan 80 henkilöä. Eli karsittua on kyllä tullut aika reilusti, myös molempien sukulaisten suhteen. Haluamme kuitenkin kutsua vain meille läheisimmät ihmiset, emmekä maksaa sellaisten ruokailua, joita emme näe juuri koskaan. En tiedä mikä yleinen mielipide näissä asioissa on ja kuinka moni sitten ottaa tuosta nokkiinsa, mutta meidän mielestämme pelkästään järkevää.

Sitten kai pitäisi alkaa kartoittaa paikkaa, varsinkin kun tosiaan varauksia on jo tehty kesälle 2012, kuten aiemmin mainitsinkin. Tämä ei sikäli ole helppoa, kun nyt pitäisi sitten tietää paljonko haluamme siihen rahaa laittaa. Muutenkin, kun haluaisimme paikan olevan meidän näköisemme.

Tämänhetkinen suosikkimme olisikin Puntarikosken linna, mutta onpas mukavaa kun missään ei mainita hinnoista mitään viittauksia, eikä paikalta vastata yhteydenottoon nettisivujen lomakkeen, tai sähköpostin kautta. Toinen hyvä vaihtoehto olisi Vainoniemen huvila, mutta se on sitten aika hintava, joten täytynee harkita vielä. Vainoniemeen mahtuisi hieman enemmän väkeä, mikä olisi kai hyvä asia.

Jos joku Joensuusta tai lähiympäristöstä sattuu tätä blogia lukemaan, vinkkejä paikkavaihtoehdoista otetaan mielellään vastaan!

Mieheni soitti minulle tänään useita vaihtoehtoja, jotka kuulemma sopisivat hyvin säestämään alttarille astelua. Heh, suurin osa oli kaikkea muuta kuin sopivaa, mutta olihan se varsin herttaista. :) Sen olemme kyllä päättäneet, että sekin kappale tulee kyllä jotain erikoisempaa olemaan, ei perinteisiä marsseja.

Ei kommentteja: