torstai 2. elokuuta 2012

Tekemättömien töiden lista

On näköjään loputon. Jotenkin olen onnistunut pitämään itseni kiireisenä ja häät ovat vähän niin kuin olleet siinä sivussa, sitten se iskee tajuntaan, aikaa on kaksi viikkoa!

Kokeilin tänään macaron täytteitä, niin sanottuihin "kakkosluokan kuoriin", eli siis sellaisiin jotka eivät ole täydellisiä ulkoisesti, mutta jotka olen pakastanut testausta varten. 


Omistamassani "Paiirilainen macaron" kirjassa on vaikka mitä ihania täyteohjeita, mutta häitä varten on pakko pitää kaikki simppelinä, joten vihreässä on sitruunatuorejuustoa, keltaisessa hasselpähkinä levitettä ja vaaleanpunaisessa vadelmahilloa ja tuorejuustoa. Tosin olen huono raportoimaan vielä toimivuudesta, kun vasta huomenna näitä maistelemme. 

Muuten onkin tekemättä vielä aika paljon, muutamia mainitakseni:

- pitää ostaa kakkulapiot
- ommella sukkanauha
- askarrella hääkarkkipussukat
- viimeistellä ohjelma
- tehdä ruokalistat pöytiin
- tehdä opastekyltit
- askarrella nimilaput pöytiin
- varmistaa valokuvaajan aika
-keksiä mistä ihmeestä saa heliumia?

Olen ollut vielä muutaman päivän flunssainen, eikä vointi ole mikään huippu vieläkään. Onneksi alkaa helpottaa, ei tässä nyt ehdi sairastaa! En ole edes ehtinyt lukea nyt teidän muiden syysmorsianten häävalmisteluista, täytyy korjata asia viikonloppuna, toivottavasti kaikki on sujunut hyvin. :)

3 kommenttia:

Werewolf kirjoitti...

Varmasti jännittävää kun omiin häihin on enää kaksi viikkoa!:)

Saisikohan heliumia Tiimarista? Siellä kun monesti myydään ainakin niitä palloja, niin jos itse tarvitset joihinkin palloihin sitä niin kannattaa käydä kysymässä, että jos ne sitä myis muidenkin pallojen täytteeksi kuin heidän omien?!

Mrs.Uunila kirjoitti...

Ei ole vielä oikein osannut jännittää, mutta kyllä se kieltämättä alkaa tajuntaan iskeä että kohta se päivä sieltä tulee. :)

Ihan totta muuten! En olekaan tuota tullut ajatelleeksi, siellähän tosiaan on aina niitä palloja hirveät määrät.

Anonyymi kirjoitti...

http://www.kotiheliumpakkaus.fi/