torstai 16. elokuuta 2012

Ylihuomenna...

Kylläpä väsyttää, taas! :D Päivä on jotenkin hurahtanut ohi, aamulla kukkia ja muita tarvikkeita etsiessä, viimeisen macaron satsin leipominen, sitten menimmekin jo kirkkoon hääharjoituksiin, sitten olen puuhastellut kaiken näköistä, kuten pussittanut hääkarkkeja. 
 
 

Mutta palatakseni niihin harjoituksiin, meidän pappimme on aivan loistava! Todella rento ja mukava, kaaso ja bestmankin sanoivat että naurun räkätys vaan kuului sakastista, kun pidimme siellä palaveria vihkitoimituksesta, jota sitten hieman harjoittelimmekin. Meitä varoitettiin myös liukkaasta vihkiryijystä ja muista kommelluksista, joita alttarilla voi sattua. :) Luulisin kyllä että tulemme saamaan persoonallisen ja meidän näköisen toimituksen. 

Kanttoriinkiin olimme siinä samalla yhteyksissä, pappi tiesi kertoa meille sen verran, että hän harjoittelee. Juttelimme puhelimessakin ja ainakin tällä hetkellä näyttäisi siltä että Pirates of the Caribbean on ok, mutta... saatamme sittenkin saada myös Game of Thrones tunnarin!!! Whiiiii!!! :) Pidämme peukkuja, hän kuulemma tosiaan harjoittelee kovasti. Turhaan stressasimme mitä pappi näistä kappale valinnoista sanoo, totesi vain Game of Thronesin olevan loistava sarja ja kyseli, milloin kakkoskausi ilmestyy. :) 

Tässä vielä urkuversio kappaleesta:


4 kommenttia:

Werewolf kirjoitti...

Ei vitsi kun itsekkin ihan jännittää sinun ylihuomista koitosta!!:) tsemppiä vielä viimehetken järjestelyihin!!:)

SafariMorsian on... kirjoitti...

Oooh miten kesä onkaan vilistänyt ja nyt se h-hetki teillä koittaa! Myötäelän! Ikimuistoista, rakkauden täytteistä huomista. <3

Anu kirjoitti...

Onnea vaimolle!!!
Minä sillä tulinkin tänne kuikkimaan että pääsen kyselemään marsseista :D
Miten se pirates sitten loppujen lopuksi soi kirkossa ♥

Mrs.Uunila kirjoitti...

Häämarssit olivat kyllä ihanat, molemmat toimivat todella hyvin ja kanttori oli uskomattoman taitava!