torstai 30. elokuuta 2012

Neitosten asut

Ei muuten tekeminen lopu häiden jälkeen! Saimme kiitoskorttimme postissa, nyt sitten alkaa taas se sama postitusrumba, mikä kutsujen kanssa. Milloin tää rahan meno häiden takia loppuu? :D Kävin tuossa "shoppailemassa" myös uuden passin ja ajokortin, ei ollut ilmaista, ei. Mitähän kaikkea muuta minun täytyy vielä uusia? En edes ole varma. 

Laitan pyynnöstä lisää kuvia vielä morsiusneitojen ja kaason mekoista. Mielestäni mekot olivat kauniita ja häidemme teemaan sopivia. Ebaysta näitä edelleen saa kaikissa sateenkaaren väreissä ja hinta ei tosiaan päätä huimaa, noin 40-50 euroa kappale, jos eivät ole nousseet.

Kuvaaja: Mika Martikainen

Kuvaaja: Mika Martikainen
 Mekot olivat muuten todella hyvä laatuiset ja hyvin tehdyt, mittatilaustyötä kun olivat. Ainoa miinus oli että vaikka asiakkaan koko pituus oli ilmoitettu myyjälle, kahteen mekoista jouduimme silti ompelemaan satiiniset jatkeet vuoriin, koska muuten mekot olisivat olleet aivan liian lyhyet, ainakin häihin. Kiinalaisilla kun ei ole aivan yhtä pitkää selkää, mitä meillä suomalaisilla monesti on. 

Sellaiset terveiset myös, että etenkin isompi rintaisella alkoi olla puvun kanssa hankalaa loppuillasta, kun se kuulemma meinasi pudota päältä. Vaikka nyöritys oli tiukalla, alkoi se päivän aikana löystyä ja sitä olisi joutunut kiristämään. Nyörien vaihtaminen eri materiaaliin saattaisi kyllä myös auttaa. 

Kuvaaja: Mika Martikainen

Kuvaaja: Mika Martikainen

 

Toivotaan, etteivät tytöt olleet ihan tuskissaan mekkojensa kanssa. :)

Saatanpa tehdä vielä jonkun kuvapostauksen, jos niitä jaksatte katsella. Olisi vielä niin paljon kivaa materiaalia jemmassa! 

Kuvaaja: Mika Martikainen2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Jaksamma! :)

Milla // Moon shaped little box kirjoitti...

Ehdottomasti lissee kuvia, mie ainakkiin jaksan selata!;) Nuo mekot ovat kyllä ihanan värisiä, mie tykkään. ^^