torstai 1. maaliskuuta 2012

One Ring to rule them all...

Nyt se löytyi! Nimittäin täydellinen sormus. Tai no, on se ollut tiedossa jo jonkun aikaa, mutta nyt sitten sattui vielä niin että Timanttisilla oli karkauspäivän kunniaksi loppuviikon kaikki vihkisormukset -25%, joten tarkoitus oli edes käydä katsomassa, millainen sormus sitten käytännössä olisi. 

Ja sehän oli aivan ihana, sekä juuri minun oloiseni. Sattumalta myyjä otti esille vielä juuri minun kokoni, mitä en kyllä osannut odottaa ollenkaan. Myyjä ihmetteli tätä itsekin, sanoi ettei kokojani ole juuri koskaan myynnissä. Se on nimittäin varsin pieni, 15,5. Eli se oli varmaankin sitten tarkoitettu, pakkohan se oli sitten ostaa. :)

Tosin kaiverruksen käymme ottamassa vasta kesällä, sen verran olen taikauskoinen näiden asioiden kanssa. Myöskään kuvaa sormuksesta en julkaise ennen häitä. Sen verran kuitenkin sanon, että sain mustat timanttini! Samalla kaiverrutamme myös mieheni kilhasormuksen, joka samalla kiillotetaan. Mieheni ei meinannut nimittäin toista sormusta hankkia.

Valkokultaiseen sitten päädyin, hieman mietityttää että kuinka keltakultainen kihlani sitten sopii tuon kanssa yhteen. Myyjä tosin sanoi että kihlasormus on mahdollista "rodinoida", eli siihen voidaan tehdä valkokultaus päälle. Hintaa tuolle toimenpiteelle tulisi 25 euroa. Ehkä kuitenkin odottelen syksyyn ja mietin sitten että häiritseekö tämä asia minua, vai ei. 


3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

aiotko muuten ottaa miehesi nimen?

Mrs.Uunila kirjoitti...

Kyllä, ehdottomasti. Tässä asiassa olen sen verran vanhanaikainen, että mielestäni se kuuluu asiaan. Varsinkin, kun mieheni sukua on Suomessa vain tämä yksi ja oma sukunimeni on tuskastuttavan yleinen.

SafariMorsian on... kirjoitti...

Onnea sormuksen löytymisestä! <3