perjantai 23. maaliskuuta 2012

Nimikoidut servetit

Tänään minulle saapui paketti Englannista, jossa oli 100 kappaletta häihin tilaamiani servettejä. Alkuperäinen idea oli tilata kirsikankukilla varustettuja, mutta niille olisi tullut jo pelkästään postikuluille hintaa 45 puntaa (!!) joten jouduin siitä ideasta luopumaan ja "tyytymään" sydämillä kuvioituihin. Näille tuli kuitenkin postikuluineen hintaa vajaa 40 puntaa.



Ainoa huono puoli oli että laatikko oli ottanut hieman vauriota kuljetuksessa, joten etenkin päällimäiset servetit olivat sen verran ryppyisiä, että niitä joutunee painojen alla oikomaan siistimmiksi. Nämä on tarkoitus olla pöydässä kattauksen yhteydessä, kahviserveteiksi hankimme sitten vain ohuen ohuita vaaleanvihreitä servettejä.

Ehkä vähän hömpötystä, mutta minusta nuo ovat kauniita ja kiva persoonallinen lisä juhliin. :)

5 kommenttia:

Tianna kirjoitti...

Hej!
Kerrohan mulle mistä tilasit noi? Now and foreveristä kattelin samanlaisia (mustaa ja valkoista kuitenkin) niin aika kallista oli =/

Mrs.Uunila kirjoitti...

Siellä on ihan järkyttävän kallista verrattuna ulkomaan hintoihin. Tilasin ebaystä tällaiselta myyjältä: http://www.ebay.co.uk/sch/moris2867/m.html?item=270910854632&sspagename=STRK%3AMEWNX%3AIT&_trksid=p3984.m1439.l2649&_trksid=p4340.l2562

Mutta laittaa hakuun vaikka "personalised wedding napkins" tai jotain, niin löytyy tosi paljon myyjiä erilaisine valikoimineen.

Tianna kirjoitti...

Kiitti, pitää vilkaista! Yritin tuolta ebaysta vähän pukujakin katsella. Tänään taisi juhlapaikka selkiytyä. Ja vkl-vuokra vain 200€! :)

Tianna kirjoitti...

Hyvältä vaikutti! Mut en tuolta myyjältä löytäny kun yhden kokoisia servettejä? Mietinnässä oli, että ruokailuservetit olis mustia ja kahviservetit valkoisia (tai toisin päin). Mutta olihan tuolla Ebayssa muuten valinnan varaa vähän liikaakin :D

Mrs.Uunila kirjoitti...

No on halpa vuokra. :) En muista oliko tolla myyjällä muuta, kun mullakin oli monta myyjää vaihtoehtona ja tolta sitten löytyi meille sopivin. Mut niitähän tosiaan löytyy tuolta ties vaikka kuinka paljon. :)