sunnuntai 25. maaliskuuta 2012

Kelluvia kukkia ja murheita

Hääjuhlapaikalla on tosiaan pieni allas, kuten olen varmasti aiemmin maininnutkin. Mietinnässä on ollut laittaisiko sinne kynttilöitä, kukkia vai mitä. Jotenkin sitten alkoi tuntua, että kynttilät saattavat ehkä kuitenkin olla huono idea. Niissä on aina pieni vahtiminen. Eilen sitten bongasimme Anttilassa valkeita kelluvia muovisia lootuskukkia, mutta hinta oli 4 euroa/kukka, joten aika kallis satsi olisi tullut. Sitten tietenkin heti välähti: ebay! Tilasinkin siis Thaimaasta muovisia vihreitä orkidean kukkia, jotka kelluvat ja jotka tulivat huomattavasti edullisemmaksi. 



Nyt alkaa pitkästä aikaa häät taas vähän mahan pohjassa tuntua, kun huhtikuussa pitäisi tapahtua oikeasti jotain konkreettista. Pitäisi varata pappi ja kanttori. Tämä nyt tietysti hermostuttaa aivan suunnattomasti. Pitäisi tarkistaa kirkon ja juhlapaikan varaus, että kaikki on varmasti kunnossa. Pitäisi vielä mennä käymään juhlapaikalla, ratkaista parkkipaikkaongelma, kirjoittaa info ja ajo-ohjeet kutsujen mukaan ja viimeistään toukokuun alussa lähettää kutsut, emmekä vieläkään ole saaneet hiottua vieraslistaa loppuun.

5 kommenttia:

Langanlumouksen Mona kirjoitti...

onko toi se teidän hääpaikka? kaunis allas.. voi että.... =)

Mrs.Uunila kirjoitti...

Sehän se. :)

Langanlumouksen Mona kirjoitti...

ihana paikka..!

Milla // Moon shaped little box kirjoitti...

Voi miten kaunis paikka!<3 Ihania nuo kukkaset, saitko sie miten edullisesti tilattua nuita ebaysta? Tuollaiset ois ihania punamustina, laajoissa astioissa lasisien kuplien kanssa.^^

Mrs.Uunila kirjoitti...

Aikalailla euron kappale tuli hintaa. Olihan tuolla valikoimissa kukkia vaikka minkä värisinä. :)