sunnuntai 11. maaliskuuta 2012

Korumietteitä

Tänään sovitimme hääpukuani äitini avustuksella ja huh, se sopi edelleen. Näytti myös yhä hyvältä, joten jospa painajaiseni väistyisivät edes tämän asian osalta. :) Mekon sovittaminen valaisi myös muutamaa muuta asiaa. Kokeilin tällä kertaa pukua olkaimettomien rintsikoiden kanssa jotka olin suunnitellut sen alle laittavani ja kappas, istuu paremmin ilman niitä. Puvussa on kertakaikkiaan niin hyvä ja jämäkkä sisäänrakennettu toppaus rintamuksessa, että se ei muuta kaipaa. Eikä sieltä mitään vilkkunut, kun koetin kumarrella. ;) 

Puku on tosiaan olkaimeton, eikä se myös niitä olkaimia kaipaa. Mutta jotain se kyllä kaipaa, minusta nimittäi tuntuu liian avaralta tällä hetkellä, vaikka hiuksia onkin tarkoitus jättää jonkinverran alas roikkumaan, vaikka emme kampausta vielä ole tarkemmin suunnitelleet, mutta en halua kaikkea ylös. Sitten olisi selkäkin liian paljas. Ehkä tämä johtuu siitä etten yleensä koskaan käytä mitään olkaimetonta, niin on jotenkin alaston olo. Siispä, kaulakorun tämä nyt todennäköisesti vaatii. Mutta minkälaisen? Niinpä. Siinä seuraava pulma. 

Nyt sovittaessa minulla oli ohut hopeaketju jossa on pieni kristallisydän ja se antoi aika hyvin osviittaa siihen, että korun on pakko olla hieman näyttävämpi. Olen siis tänään ahjerasti ebaytä selaillut ja koettanut etsiä sopivia vaihtoehtoja. Valinta on yllättäen taas vaikea. 


Ehkä kukkasia?



Vihreäkin taas viehättää.


Tai sitten jotain näyttävämpää.


Tällainenkin voisi toimia.

Vaikeus on myös siinä, että tällä kertaa mikään tähän asti löytämäni ei säväyttänyt ylitse muiden. Täytynee vielä etsiskellä ja hankkia pari vaihtoehtoa, kun enhän tiedä vielä edes että kumman tiaran laitan. Sitten korvikset, minulla on kolme reikää molemmissa korvissa, eli täytyisi etsiä jotakin pientä ja huomaamatonta, jos haluan näyttävämmän kaulakorun. Siinäpä on kanssa projektia, varsinkin kun olen korujen kanssa melkoisen nirso. 

6 kommenttia:

Niina kirjoitti...

Nuo alemmat kaksi eivät jotenkin minun silmään näytä tyylillisesti sinulla olevien tiarien kanssa yhteensopivilta. Makukysymyksiä, toki. :)

Mrs.Uunila kirjoitti...

En tiedä, loppujen lopuksi mikään näistä ei tosiaan oikein säväytä, nuo kukat ehkä vähän mutta... en tiedä itsekään vielä mitä haen, mutta kaipa shoppailuaddikti tästäkin selviytyy! :)

Tianna kirjoitti...

Tuo kolmas vaihtoehto miellytti ainakin minun silmää eniten :)

enni kirjoitti...

Oi, muistatko enää yhtään mistä tuo vihreä setti on?

Mrs.Uunila kirjoitti...

Ebaystä on kaikki, eli sieltä vain etsimään. :) Myyjien tunnuksia en silloin edes ottanut ylös, mutta yleensä useimmilta löytyy samoja.

enni kirjoitti...

Ok, kiitos! Täytyy mennä etsiskelemään... :)