torstai 8. maaliskuuta 2012

Mekot saapuivat!

Tänään riemu oli melkoinen, kun postimies toi ovelle paketin, jossa oli morsiusneitojen ja kaason mekot. Vähän sama juttu kuin hääpuvun kanssa, että olo oli kuin lapsella jouluaattona. :) Ei nyt ehkä yhtä suuri jännitys, mutta kuitenkin. Vaikka mekot eivät kalliita olleetkaan, toki silti jännitti mitä sieltä tulee. Paketti ei ilmeisesti sitten jäänyt tulliin, koska myyjä oli taas avuliaasti valehdellut paketin sisällön ja hinnan. 

Mutta asiaan! Ei voi kuin taas ylistää kiinalaisia ja heidän ompelutaitojaan, mekot olivat ihanat! Toki sovittaa ei ole vielä neitosten kanssa ehditty, mutta ainakin ulkoisesti ovat paljon kauniimmat kuin kuvissa! Myös värien suhteen oli hieman yllätyksiä, onneksi vain hyviä sellaisia.

Kaikki mekot olivat mittatilaustyötä, joten kaasolle toivoin tummanvihreää mekkoa. Sieltä tuli itseasiassa vihertävä petrooli, mutta se ei kyllä haittaa, koska ennen tilaamista puhuimme että tällainenkin väri sopisi kaasolleni upeasti. :)


Sitten itse morsiusneitoihin, muistutuksena mekonhan piti olla tämän värinen. Mutta sieltä tulikin jotain paljon parempaa, nimittäin kaksi aivan ihanan todella vihreää mekkoa, tuo värihän olisi ollut enemmän minttu ja jouduin siihen tavallaan tyytymään, kun oli edullisempi kuin muutamalla muulla myyjällä.


Ehkä kamera tosiaan hieman vääristää, koska luonnossa tuo on vielä vihreämpi mitä tässäkään kuvassa. Mutta tänään on kyllä tosiaan ollut taas häähössötys päällänsä. 

Minulle tulee aina vihreistä mekoista mieleen yksi lempikohtani täydellisissä naisissa, jossa Bree on hankkinut morsiusneidoilleen vihreät mekot. 


Susan: I'm not sure that I've ever seen this shade of green before.

Bree: It'll be gorgeous with my colouring.

Gabrielle: Yes, it would look perfect...

Lynette: For someone with your colouring.

Toivotaan kuitenkin että täällä noihin vihreisiin mekkoihin ollaan kuitenkin hieman tyytyväisempiä! ;)

Kaikki toimi kokonaisuudessaan taas niin hyvin ja toiveita noudatettiin ja mekot valmistuivat vielä nopeammin mitä luvattiin, että enpä voi kuin suositella Kiinasta tilaamista. 


6 kommenttia:

ranteennauha kirjoitti...

Tosi kivan näköisiä! Mä en kestäis tuollaista jännittämistä että mitähän sieltä tulee ;D

Mrs.Uunila kirjoitti...

No joo, kyllä tää jänskätys ainakin näiden asioiden suhteen alkais riittää. Jos vielä saisin oman pukuni välisovitettua, en ehkä näkis siitä painajaisia joka yö. :p

SafariMorsian on... kirjoitti...

Heippa pitkästä aikaa! Ihanaa, kun sinulla tapahtuu ja asiat etenevät! Upeita nuo puvut! Sai taas miettimään... Tuo on yksi lempimalleistani. Hienoa, että kaikki sujui hyvin ja olet tyytyväinen! Leijuttavan kivoja hääunelmointihetkiä päivääsi!

Mrs.Uunila kirjoitti...

Hei taas! :) Nuo mekot olivat kyllä tosiaan livenä todella kauniit, joten voin ehdottomasti suositella tuota mallia! Ainoa miinus ehkä se että ovat melko lyhyet, eli jos sellaista ei halua, niin sitten en suosittele. Mutta muuten <3 ^_^

Milla // Moon shaped little box kirjoitti...

Nuo mekot ovat kyllä kauniita, varsinkin nuo vihreät!^^ Ihana sävy.<3

Tianna kirjoitti...

Aivan ihanan malliset mekot! Mulle tuottaa vielä päänvaivaa kaasojen mekot. En ole vielä asettanu muita toiveita, kun suunnilleen polvipituinen ja musta.