sunnuntai 22. tammikuuta 2012

Kihlauksen vuosipäivä

Vuosi sitten menimme kihloihin ja muutamaa päivää myöhemmin päätimme, että häät pidetään elokuussa 2012. Kihlasormusten hankinta olikin lystiä, silloin saimme jostain syystä todella kummallista palvelua suurimmassa osassa liikkeitä. 
 
Ensin meille kaupiteltiin parin tonnin sormuksia, mikä oli vähän erikoista, kun kyseessä kuitenkin oli vasta kihlat. Seuraavassa liikkeessä nuori naismyyjä kohteli meitä varsin törkeään ja ylimieliseen sävyyn ja ilmoitti minun koostani, ettei niin pientä pidetä heillä myynnissä. Tämä kyseinen liike oli ennen lempiliikkeeni, ei ole muuten enää. No, onneksi sitten jo seuraavasta sopiva sormus löytyi, vieläpä miellyttävän näköinen. Miehelleni jouduimme etsimään vielä parista liikkeestä, ennen kun löytyi sellainen jonka hän kelpuutti. :) Samanlaisia emme edes yrittäneet hankkia, erilaisten makumieltymyksiemme takia. Myös siksi, että emme halunneet ihan niitä perinteisiä rinkuloita, vaan jotain hieman erilaista.

Jännityksellä odotan millainen show vihkisormuksen etsinnästä tulee, varsinkin kun tuntuu, etten vaan osaa päättää mikä olisi eniten juuri minulle sopiva. Nyt ainakin tiedämme, mitkä liikkeet kierrämme kaukaa!




Kovasti jo kevättä odottelen, samalla myöskin tämän kadoksissa olevan motivaation palaamista. Ehkä sitten kun nuo lumikinokset alkavat oikeasti sulaa, tajuaa sen että kyllä se kevät ja kesä sieltä vielä tulee, niin kuin aina. Tähän aikaan vuodesta monesti tuntuu ettei edes muista millaista on, kun valoisaa olisi pidempään kuin puoli neljään asti...

Onneksi on kuitenkin talven mittaan kaikkea pientä, kuten kihlajaispäivä ja helmikuussa vuosipäivä! :) Tässä muillekin keväisiä ajatuksia tulpaanien muodossa, yleensä siirryn pitämään niitä kotonamme vasta lähempänä maaliskuuta, mutta nyt oli pakko.


2 kommenttia:

Bride kirjoitti...

Tosi ylimielsitä palvelua todella saa joistain liikkeitä ja minä olen myös heitä äänestävät jaloillaan.

Mrs.Uunila kirjoitti...

Ja nimenomaan juuri kultasepänliikkeistä. En ymmärrä mikä siinä on, kun jotain syystä niissä työskentelevät kuvittelevat olevansa toisten yläpuolella. Onneksi joistain paikoista löytyy sitten niitä mukaviakin. :)