keskiviikko 11. tammikuuta 2012

Hääkakkukokeilu

Vietin viikko sitten syntymäpäivääni ja sen kunniaksi äitini leipoi pienen testikakun, jollaista olen vähän haavillut häihin. Kakun pohja on tehty itseasiassa erään suklaakakun ohjeella, joten siinä on mm. kaakaojauhetta ja hieman kanelia makua tuomassa. En oikein välittäisi "perinteisestä" vaaleasta kakkupohjasta, varsinkin kun olen suuri suklaan ystävä. :)


Täytteenä oli vadelmahilloa, sekä maustamattoman jogurtin ja kerman sekoitusta. Olipas muuten ihan mielettömän hyvää. Myös tavallaan elegantin makuinen, jos ei tietäisi kakussa olevan kanelia, olisin ainakin itse helposti voinut luulla maun perusteella sen olevan jollakin liköörillä kostutettu. Koristeeksi pääkakkuun olisi tarkoitus laittaa kauniin vaaleanvihreä kermakuorrutus, sekä marsipaanisia kirsikankukkaoksia. Kermakakkujen lisäksi tarjolle tulisi myös muutama suklaakakku, eli tämä samainen kakku alkuperäisessä muodossaan suklaakuorrutteella. Melko suklaista tosiaan, mutta voiko se haitata ketään? ;) Lisäksi suunnittelin jonkinlaista cupcake-tarjotinta, erityisruokavalion omaaville henkilöille.

Synttärivieraiden hyväksynnän kakku sai, ovat itseasiassa kaikki tulossa häihinkin. 

Myös joulukuun puolella ebaysta tilaamani pussukat hääkarkeille ovat nyt kaikki saapuneet. Näitä on sitten tarkoitus vieraille jakaa. Mielessä oli että jokaisessa pussukassa olisi kiinnitettynä myös pieni vihreä sydän, jossa olisi esimerkiksi pätkä jostakin laulusta. Sanoituksia selailtuani alkoi tuntua kuitenkin liian kornilta meille, ei vaan sovi. Ehkä sitten laitan vain nimet ja päivämäärän, jos ei jotakin korvaavaa ideaa tule mieleen.


Ei kommentteja: