keskiviikko 18. tammikuuta 2012

Kukkasia ja pieni paniikki

Onneksi paniikki tosiaan on ihan pieni, se vain, että häihin on tasan 7 kuukautta ja minä en edelleenkään oikein tiedä, mitä pitäisi tehdä. :D Kyllä se tästä! Taidan vaikka askarrella kutsuja, olisivatpahan nekin valmiina, että jos saisi vaikka postiin sitten keväällä ilman sen suurempaa paniikkia. 

Joitakin päätöksiä on tullut sentään tehtyä, nimittäin se, että haluan morsiuskimpun sisältävän lähinnä vihreitä orkideoja. Ensin mietin valkoisia, mutta sitten kun kerran on olemassa vihreä vaihtoehto, toki siihen on mentävä.


Juhlapaikalla on myös pieni matala allas, johon olisi myös ihanaa saada kellumaan kukkia. Varmaan joko sitten orkideoja, tai ihan ruusun terälehtiä. Lisäksi olisi kaunis lisä, jos kimpusta roikkuisi muutama muratin oksa. Ovat vain kuulemma todella allergisoivia, kuinkahan sitten kimpussa toimii? Eihän siihen toisaalta ilman suojaa juuri kosketella, mutta...

Siitä en kyllä ole varma, millainen heittokimppu sitten voisi olla. Joku pienempi ja yksinkertaisempi. Se on kuitenkin niitä ainoita hääperinteitä joita kelpuutan, niin tokihan se kimppu on heitettävä. 

Energinen paniikinsekainen epäselvä postaus, nyt jumppaan tätä energiaa purkamaan ja pitämään kroppa kunnossa kesää varten!

4 kommenttia:

ranteennauha kirjoitti...

Täällä kanssa askarreltiin kutsuja tänään, vaikka häihin onkin vielä 7 kuukautta ja viikko :D

Eiköhän se tästä, pikkuhiljaa... ^^

Mrs.Uunila kirjoitti...

Saattaa olla, että aika hurahtaakin sitten nopeasti. :)

Olitko itse ajatellut laittaa kutsut missä vaiheessa? Haluaisi olla kesää vasten ajoissa liikkeellä, mutta ei liian ajoissa.

Esamon kirjoitti...

http://verkkokauppa.teos.fi/fi/9789518514070

Tuli mieleen, että tuossa voisi olla vielä häitä suunnittelevalle hyödyllinen kirja, ilmestyy nyt helmikuussa.

Omat häät oli jo, mutta muistan että aika monta kertaa toivoin, että ois ollu joku teos, josta ois saanu kaiken oleellisen tiedon suoraan. Nyt näköjään siis on! :) Vähän on kyllä tyyris vielä, kun on uusi, mutta ajattelin heittää linkkivinkin kuitenkin! ^^

Mrs.Uunila kirjoitti...

Kiitos vinkistä. :) Onhan tuolla hintaa joo, mutta voihan sitä aina käydä kirjakaupasta vähän vilkuilemassa, että onko hankkimisen arvoinen. :) Tällä hetkellä on ainakin sellainen olo, että voi kun joku kertoisi mitä pitää tehdä seuraavaksi, oli se sitten kirja, kaaso, äiti... joku. :D