maanantai 16. tammikuuta 2012

Askartelua

Nyt täytyisi sitten ilmeisesti aloitella minulle täysin uusi asia, nimittäin "skräppäys". (Tai jotakin sinne päin, jostain syystä inhoan tuota sanaa, joten puhutaan vain askartelusta.) Olemme olleet sulhasen kanssa häihin mennessä yhdessä 8,5 vuotta, joten sain sellaisen päähänpiston, että haluan askarrella jonkinlaisen albumin, jossa olisi kuvia meistä kahdesta vuosien varrelta. Kuitenkin jonkin verran olemme muuttuneet matkan aikana. ;) Albumi voisi sitten olla esimerkiksi vieraskirjan yhteydessä jossakin, josta kaikki halukkaat voivat sitä vapaasti käydä selailemassa. Tarkoituksena olisi liittää mukaan myös joitakin hauskoja tekstejä.


Se onkin jännittävää että vaikka kaikenlaisesta askartelusta ja näpertelystä pidän, on tällaisten albumien rakenteminen minulle kovin vierasta, vaikka se jonkinlainen trendiharrastus nykyään tuntuu olevankin. En kuitenkaan halunnut tilata esimerkiksi valmista valokuvakirjaa, joten ei kun vaan hommiin.

Aluksi pitäisi hankkia jostain albumi, (sekä myös kivannäköinen vieraskirja jossain vaiheessa...) en vain nyt oikein tiedä, mistä aloittaa etsintä. Askarteluliikkeestä? Kirjakaupasta? Tiimarista? Jostain ihan muualta? Valaiskaa joku minua joka on vastaavia tehnyt ja antakaa vinkkejä. :) Olen jotenkin reppana ihan hukassa, vaikka muuten luova ihminen olenkin.


Kaikkia tarvikkeitakin pitäisi sitten alkaa haalia, varmaan sieltä askartelulikkeestä sitten. Toivottavasti tulee hieno!

Alla olevassa kuvassa tuleva hääpari 8 vuotta sitten, awws! :D


Ei kommentteja: