tiistai 27. joulukuuta 2011

Mekkojen kaaos

Heipä hei taas, pitkästä aikaa! Nyt kun joulu on saatu vietettyä, voisikin palata taas hääasioihin, aikaa kuitenkin se alle kahdeksan kuukautta, kaipa se äkkiä menee. Tässä onkin vielä vajaa viikko lomaa jäljellä ja aika onkin mukavasti mennyt ebaytä selaillessa, morsiusneitojen/kaason mekkojen kanssa tuskaillessa. Kävipäs nimittäin niin että sillä myyjällä jolla mekkoon alunperin ihastuin, saa nykyään halvempaan hintaan vain pinkkiä, valkeaa ja vaaleansinistä. Mikään näistä väreistä ei sovi ja teetetty mekko valinnaisella värillä olikin sitten jo melkoisen kallis, sen verran ettei budjetti kyllä kolmeen kappaleeseen veny. 

Parisataa mekkoa on käyty läpi, enkä nyt oikein tiedä mitä tehdä. Mallit tuntuvat vaihtuvankin niin vikkelään, etten ole varma uskaltaisinko odottaa jos jotakin uutta vielä tulee, vai pitäisikö vain tilata sitä mitä on saatavilla. 

Loppu kesästä saatavilla oli valmismekkona aika lähelle sitä väriä jota ajattelin, mutta ei ole enää. Nyt sitten olisi tällainen vihreä, ei minusta paha ollenkaan. Ajatuksena siis oli, että morsiusneidoilla olisi samanväriset mekot, kaasolla hieman erivärinen, mutta muuten samanlainen.


Sitten tarjolla olisi myös vihreänä värinä myytävää, petroolin sinistä mekkoa. Jännä, miten ihmiset näkevät värit niin eri tavalla ja miten jokaisella on väreistä oma näkemyksensä. Tämäkin on kaunis, mutta pelkään sen olevan kuitenkin liian sininen...


Toki sointuisi väreiltänsä kauniisti tuon yllä olevan vihreän kanssa, eli ei nyt välttämättä täysin huono vaihtoehto tämäkään. No katsotaan kuinka käy, tässä on juuri tuota vihreää myyvän kiinalaisen kanssa neuvottelut käynnissä, saako heiltä tätä mekkoa teetettynä, koska muitakin saa. :)

Aloin turhaantuneena näiden mekkojen vaikeaan saantiin käydä läpi muitakin malleja ja paras minkä löysin oli varmaankin tämä:


Enemmän jotenkin fantasiatyyliin kuitenkin sopisi nuo yllä olevat, joten pidetään peukkuja että ne jotenkin käsiini saan!

Onneksi muuten on hääpuku jo hankittu, muuten olisi saattanut tulla tempaistua jotain mitä olisi ehtinyt vielä katua. ;) Siinä selaillessani törmäsin tällaiseen mekkoon, eikös ole muuten ihana! Voi tietysti olla, että tuo rintamuksen kimallus olisi jossain vaiheessa alkanut ahdistaa, miehelleni kun tätä kuvaa esittelin, ilme ei varsinaisesti ollut sellainen "voi kulta, tuossa asussa haluan viedä sinut vihille". :D


Tässä kuvassahan tuo ei edes kimalla niin pahasti, mitä muutamassa muussa.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Voiskohan sen valkoisen mekon kokeilla värjätä itse kangasvärinapeilla? Siis sen mallin, jonka alunperin halusit, ja jota saa nyt valkoisena. Joskus oon testannut juhlamekon kanssa, ja tulos oli jopa parempi kuin uskalsin toivoa :)

Mrs.Uunila kirjoitti...

Ihan totta, eipä muuten käynyt ees mielessä. :) Tosin sitten täytyisi selvittää hyvin tarkkaan mitä materiaaleja mekko sisältää, kaikki kun eivät värjäydy, ainakaan tasaisesti.

Sain onneksi neuvoteltua yhden kiinalaisen myyjän kanssa edullisen hinnan kolmesta mekosta, nyt sitten vaan jännitetään mitä sieltä oikein tulee... :)