lauantai 8. lokakuuta 2011

Meikkejä

Kampauksen lisäksi yksi tärkeä suunnittelun kohde on tässä viimeaikoina ollut häämeikki. Siihen aiheeseen liittyen en ole kyllä paljon jaksanut lehtiä selailla, kun itsellä on niin vahvat mielipiteet. Onneksi tässäkin meikkiasiassa voin luottaa kaasooni, joka omistaa oman kampaamon kuten olen varmaan maininnutkin ja on tosiaan myös meikannut minut useaan kertaan aiemminkin. Eli ei onneksi tarvitse tuntemattomille alkaa selittää, mitä haen takaa.
Oma mielipiteeni häämeikistä nimittäin on se, että se ei saa olla liian luonnollinen. Tai ainakaan minun käsitykseeni prinsessapäivästä ei sovi luonnollinen ja lähes olematon meikki, kun sellaista itsekin käytän ainoastaan arkena, ollessani erityisen laiska. Haluan ehdottomasti jotain hieman näyttävämpää, mutta en kuitenkaan yliampuvaa. Silmät saavat kuitenkin olla hieman tummemmat ja aavistuksen "vinot". Tummanvihreä ja joku helmiäisvaalea voisivat ehkä olla parhaat vaihtoehdot.

Käytän nyt havainnollistavana esimerkkinä omia silmiäni, etsin vanhoista kuvista sopivia siihen mitä haen takaa. Siksi siis "häämeikki" ei ole nyt aivan sellainen mitä ajattelin, mutta kuitenkin sinne päin.

Eli siis, ei näin:


Vaan jotenkin näin:


Selkenee kunhan häämeikkikokeiluihin asti päästään.

2 kommenttia:

Milou / Häähullun haaveiluja kirjoitti...

Tosi hyvältä näyttää toi näyttävämpi meikki ja voi vitsi että sulla on ihanat silmät! :)

Mrs.Uunila kirjoitti...

Kiitos! ^_^ Olen kyllä ehdottomasti näyttävämmän meikin ystävä, joten miksi ei tosiaan sitten häihinkin. Vaikka en tietenkään mitään sotamaalausta suostu naamaani laittamaan, mutta kuitenkin. :D