perjantai 14. lokakuuta 2011

Matkainspiraatiota

Vähitellen on taas otettu esille keskustelu koskien häämatkakohdetta. Varsinkin kun ensi syksyn matkoja voi varata jo tämän kuun lopusta alkaen. Kävimmekin hakemassa pari esitettä joita jo aamukahvipöydässä ehdimme hieman tutkailla. Meidän on ollut nimittäin varsin vaikea päästä yhteisymmärrykseen. Mieheni haluaisi jonnekin Aasiaan, minä taas Eurooppaan kaupunkilomalle. Toista siis kiinnostaa palmut ja jonkinlaiset aktiviteetit, toista shoppailu. (No, saa niitä palmuja toki olla... :p) Nyt olemme sitten koettaneet miettiä jotain kompromissia, joka sopisi molemmille. Amerikkakin kävi keskusteluissa, mutta en ole ainakaan vielä lämmennyt sille ajatukselle täysin.

Esitteiden haku kuitenkin kannatti, sillä kävi juuri niin kuin toivoinkin, eli löysimme sellaisen "yllätyskohteen", jota emme olisi osanneet ajatella. Dubai. 






Vähän tietysti mietityttäisi mennä arabimaihin, mutta eipä kai noissa turistikohteissa mitään sen ihmeellisempää. Samalla ajatus kuitenkin myös kiinnostaa, veikkaan että voisi olla aika eksoottinen kokemus, kun ei ole tullut juuri perinteisiä rantalomia kummempia reissuja tehtyä. Jos joku on Dubaissa käynyt, kertokaa toki mitä piditte. 

Ainut tietenkin mitä joudumme vielä miettimään on hinta. Toisaalta kuitenkin häämatkalta haluaisi jotain vähän speciaalia. Aluksi mietimme, että olisimme lähteneet häämatkalle aika pian häiden jälkeen, esimerkiksi seuraavalla viikolla. Sattaa kuitenkin käydä niin, että joudumme siirtämään matkaa loka-marraskuulle, jos haluamme esimerkiksi sitten juuri Dubaihin mennä.

Tässä vielä muutama kuva hotellista, johon olemme tällä hetkellä aika ihastuneita. 





Ainakin löytyi yksi kohde, josta olemme toistaiseksi samoilla linjoilla! Jatkamme vaihtoehtojen kartoittamista.

Ei kommentteja: