sunnuntai 13. toukokuuta 2012

Miesten pukeutuminen

Päädyimme jo melko varhaisessa vaiheessa suunnittelua siihen, että mieheni pukeutuisi häissämme sakettiin. Tai ainakin minä päädyin, frakki kun ei oikein ole koskaan napannut. :p 

Tilasimme saketin Turo Tailorilta, erään paikallisen vaateliikkeen kautta. Sieltä taitavat tosin melkein kaikki tilata, hinta vaan sitten vaihtelee. Puku onkin saapunut ja näytti muuten upealta! Tosin kuvia minulla ei vielä ole, sillä se on vielä vaatekaupan hallussa. Odottelemme liivien värimalleja saapuvaksi ja otamme sitten koko setin kerralla kotiin. 

Tässä kuitenkin kuva siitä millaista on tulossa, tosin mustana. 



Sitten olen keksinyt, että kun isäni saattaa minut alttarille, haluaisin kovasti että hänellä olisi musta puku, musta kravatti ja vaalean vihreä kauluspaita. Olisi niin kiva olla sävy sävyä! :) Tosin en ole nyt aivan varma, että mistä sellaisen mieleisen löytäisin. Dressmanilla ei ollut, eikä kuulemma tule. Jos joku muistaa jossain tällaiseen törmänneensä, vinkatkaa ihmeessä!

4 kommenttia:

Milla // Moon shaped little box kirjoitti...

Jos ei satu paitaa löytymään oikeassa sävyssä, niin värjäämällähän saisi oikean sävyn? :) Tosin siinä tapauksessa kannattaisi varmaan ensin kokeilu tehdä pienelle kankaalle, valkoiseen tarttuu väri aika hyvin matskusta riippuen.^^

Mrs.Uunila kirjoitti...

Niin, totta. Pelottaa vaan että lopputulos olisi sitten läikikäs tai jotain, että aika halpa paita pitäisi olla mihin sitten kokeilisi. :) Tietysti mieluumminhan sen aina hankkisi valmiina.

Mutta totta kyllä että värivalikoimaa ainakin olisi reilusti!

Jenni kirjoitti...

Ainakin Imatran Prismassa oli vaikka minkä värisiä kauluspaioja. Kannattaa käydä tarkistamassa se Joensuunkin liike. Nyt varsinkin on noita värivaihtoehtoja, kun lakkiaiset on kulman takana :)

Mrs.Uunila kirjoitti...

Kiitos vinkistä! Täytyy käydä tsekkaamassa. :)