perjantai 4. toukokuuta 2012

Juhlapaikalla vierailu, osa 2

Kävimme eilen taas juhlapaikalla ottamassa hieman mittoja ja katsomassa paikkoja ja voin sanoa, että minua ahdistaa. Ensin tuo kanttorijuttu ja nyt sitten tämä, tuntuu että ongelmia vaan kasaantuu. Omistaja sanoi että autot on yleensä jätetty juhlapaikan pihatien varteen, mutta ei sinne kyllä mielestämme mahdu. :/ Tai ei ainakaan kovin paljon, tie on melkoisen kapea, niin ehkä muutama. Lähistöllä ei ole mitään isompaa parkkipaikkaa, eli eli... mitäs tehdään? Yksi vaihtoehto olisi pyytää vieraita jättämään autot läheisen City Marketin pihaan, josta on juhlapaikalle vain muutama kilometri. Sitten täytyisi saada vuokrattua pari pikkubussia, jotka kuljettaisivat ihmiset juhlapaikalle. Pois päin riittäisi vaikka yksikin bussi, yksi häihin tuleva ystävämme on nimittäin lupautunut olemaan kuskina, jos tarve vaatii. Mutta kyllä stressaa!

Paikka on kaunis ja meidän näköisemme, mutta kovin se tuntui taas käydessä pieneltä, joten on myös hieman huolta siitä kuinka saamme vieraat mahdutettua. Tosin juuri laskin että aikuisia on 60 ja paikalle kuulemma mahtuu max. 65 mukavasti. En sitten tiedä, kai tähän voi luottaa. Lapsia tosin on 12, jos kaikki lapsensa tuovat. Tämä on hieman ikävä seikka, lapset on tarkoitus sijoittaa yläkertaan, jossa olisi tilat mm. dvd:n katselua varten. Mutta hyvänen aika ne portaat sinne on jyrkät ja vaaralliset... ei siis todellakaan mikään lapsiystävällinen paikka. Olisi sitten kai pitänyt pitää ne lapsettomat häät.

Vierasmäärääkin on karsittu ihan tosi paljon, ei me voida enää raakata sukulaisiakaan pois yhtään enempää. Tosin, pääsalin yhteydessä on "talvipuutarha", eli lasitettu huone, jonne on siis ihan suora avoin käynti salista. Toiveissa on että saisimme mahdollisimman paljon kavereitamme mahdutettua siihen tilaan, niin se toisi lisätilaa salin puolelle. 

No, ei kai se auta kun katsoa mitä tästä tulee. 

Yläkerran tila jonne lapset on ajateltu sijoittaa.

 

Yläkerran tanssisali ja mediahuoneen tutkimista sulhasen kanssa.
 

Kova on tämä leffateatteri. :D
 

 Mietteliäs morsian.


Tältä parvekkeelta olisi kiva heittää morsiuskimppu, tosin voi olla etten juhlapuvussa tuonne kiipeä.
 

Häihin osallistuva koiramme tutustumassa juhlapaikkaan, viihtyi niin hyvin ettei meinannut autoon tulla.

Mutta joo, näissä hieman apeissa tunnelmissa viikonlopun viettoon.

Ei kommentteja: