torstai 24. toukokuuta 2012

Boleroita

Nyt on toivottavasti sellainen arsenaali hallussa, että naimisiin voidaan mennä säällä kuin säällä. Kun puku on hihaton ja ajankohta elokuun puoliväli, on pakko varautua siihenkin että hartiat saattaisivat kaivata jotain lämmikettä. Koska Kiinasta tilatessa ei koskaan voi olla varma mitä saa, tilasinkin kolme boleroa. 


Ensimmäisenä kaikista lämpimin vaihtoehto, tekoturkis jossa levenevät hihat ja pitsiä reunoissa. Aika epätodennäköistä että tulen tätä käyttämään, tosin eihän sitä tiedä jos vaikka linnaan haluaa ottaa hartioille lämmikettä, jos oikeasti on viileää. 


Toinen bolero onkin sitten jo potentiaalinen, 3/4 hihainen ja pehmoinen, tekokarvaa pääntiellä ja hihansuissa. Tämä taisi maksaakin vain 5 puntaa.


Viimeistä ihanuutta ei ole vielä lähetetty, sain tänään kuvat ja huomenna laittavat postiin. Ihana! Mittatilauksella teetetty pitsibolero, jossa väri on värikartasta sama kuin hääpuvussani. No, eihän se nyt ihan vastaa kun toinen on pitsiä ja toinen satiinia, mutta toivottavasti kuitenkin täsmää sen verran että tarvittaessa voin lisätä pukuun hihat. Ainakin kuvien perusteella uskomattoman kaunis. 

Pitänee joku boleroista myydä pois häiden jälkeen jos ei käyttöä ole, en ole aivan varma tarvitsenko jatkossa kahta valkeaa ja  karvaista. :p Koskaan ei tiedä!

2 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Ei sinulla sattuisi vielä olemaan tuota karvaista boleroa tallessa? Nimimerkillä; kiinnostunut ostamaan sen omaksi!

Mrs.Uunila kirjoitti...

Onhan ne, mutta en varmaan raaski myydä. :) Suosittelen menemään osoitteeseen ebay.com ja kirjoittamaan hakuun ihan vaikka "wedding bolero", löytyy lukuisia erilaisia ja eri hintaisia.