lauantai 21. huhtikuuta 2012

Musiikkitoiveet hyväksytty!

Tänään kävimme tapaamassa meille varattua kanttoria ja täytyy sanoa, että oli oikein miellyttävä yllätys! Hän oli todella mukava ja kaikenlisäksi taitava. Pienen hapuilun jälkeen sai soitettua suoraan nuoteista toivomamme kappaleen ja korva kuulolta sitten loput. Oli aika jännä tunne kun olimme kirkossa vain kolmestaan ja siellä soi Pirates of the Caribbean elokuvan tunnari. :D 

Tässä siis vielä kyseinen biisi, tämä tulee meille poistumis kappaleeksi. 



No sen verran meni uusiksi, että kanttori oli sitä mieltä että toivomamme Game of Thrones tunnari ei välttämättä toimi uruilla niin kuin haluaisimme, joten teimme sitten kompromissiratkaisun ja koetamme valita tilalle jonkun kappaleen Taru Sormusten Herrasta elokuvasta sisääntulo kappaleeksi. 

Oikein avarakatseinen ja yhteistyökykyinen oli kyllä, nykyään kuulemma soitetaankin paljon laidasta laitaan. Ainoa kriteeri taisi olla että kovin sotaisten elokuvien kappaleita ei mielellään soita. 

Vihkimiseenhän kuuluu monesti ainakin se yksi virsi, jota emme ole vielä valinneet. Tulipahan samalla puheeksi sekin, että virsikirjoissa on nykyään niin sanottu "harmaa alue", jossa on vanhoista virsistä uudelleen sanoitettuja versioita, esimerkiksi juuri häihin tai kastajaisiin sopivia. :)

7 kommenttia:

Tianna kirjoitti...

Tosi hienoa, että edes toinen musiikkitoive toteutui. Harmi se Game of Thronesin tunnari. Se on loistava ja varsinki se viululla soitettu versio, minkä laitoit aikasemmin tänne.

anu kirjoitti...

OI minä tahtoisin myös tämän ja aion kyllä kysyä sitten kanttorilta & papilta käykö! :)
Minkälaiset urut kirkossanne on, saako tämän soitettua kuinka nopeasti?

Mrs.Uunila kirjoitti...

Tianna: Juu ois se ollut kiva saada, mutta jos on kerran vaarana ettei kuulosta hyvälle, niin mieluummin etsii sitten jotain muuta, mistä saa kaiken irti.

anu: En minä tiedä, tavalliset? :D Kyllähän tuo kanttori naureskeli ettei paljon ehdi kappaleen aikana huilailla, vaan koko ajan on mentävä täysillä. Sai soitettua kyllä ihan oikealla tempolla, mutta joku jekku siinä oli että sen sai toimimaan.

Anu kirjoitti...

Mistä muuten löysit nuotit kappaleelle?
Jos ne sinulla on esim koneella, niin laittaisitko sähköpostiin minulle? ( anupietila@hotmail.com )

Noista virsistä:
Minä varmaan valitsen virren 822 se tuntee onnen syvän ( suvivirren sävel ) http://evl.fi/virsikirja.nsf/0/7e5c673d6528e6d6c2256f2b0055254e?OpenDocument

Mrs.Uunila kirjoitti...

Ei ole valitettavasti koneella, mutta ne kuulemma olivat joltakin sivustolta jossa nuotteja enemmänkin, täytyypä kysellä.

Ei ole totta, me mietimme tuota ihan samaa virttä! :D Se oli jotenkin kiva, myös sen takia että onhan tuota alkuperäistä versiota tullut veisattua...

Päpsy ;) kirjoitti...

Mä haluan kans jotan tuon tyylistä, siis ihan jotain muuta kun prinsessa ruususta :)
Nuo kappalevalinnat on kyllä loistavat.

Alice kirjoitti...

Hienoa, että kanttori on noin yhteistyökykyinen!