keskiviikko 18. huhtikuuta 2012

4 kk

Häihin on siis tasan neljä kuukautta! Kanttorin olemme saaneet varattua, vaikka emme valitettavasti saaneet sitä jonka olisimme alunperin halunneet, hänellä sattui olemaan vapaata häidemme aikaan. Nyt sitten jännitetään, saammeko musiikkitoiveemme läpi! Onneksi kanttorin voi kuulemma vielä vaihtaa, jos ei tämän kanssa tärppää. :P Kyseinen kanttori ei ole ollenkaan tuttu, mutta kaverini mukaan kyseessä on "hassu setä", jonka ainakin pitäisi olla taitava ja oli omien sanojensakin mukaan "kaikenlaista soitellut". Pidetään siis peukkuja! Ei kun vain palaveria sopimaan.

Löysin ebaysta tällaisen ihanan pitsiboleron, jonka laitoin tilaukseen. 

 
Laitan parempaa kuvaa kunhan saapuu perille. Mittatilauksella tämäkin, värikartta sattui vielä olemaan sama kuin myyjällä jolta pukuni tilasin, joten otin boleron samaa väriä kuin hääpukunikin. Katsotaan mitä tulee! Hintaa tälle bolerolle postikuluineen tuli noin 40 euroa. 

Lisäksi meinasin tilata jotain tällaista lämpöisempää, kylmän sään varalle. Näiden tekoturkiksien hinnat liikkuivat reilusti alle 20 eurossa, joten ei paha ollenkaan. Mallia en ole vielä päättänyt, mutta valkea se tulee olemaan. 


1 kommentti:

Sara kirjoitti...

Kaunis pitsibolero..itsekin tykkäisin!!