sunnuntai 4. joulukuuta 2011

Vielä musiikista...

Musiikkiasia on ollut mielessä muutenkin kuin vain kirkkomusiikin osalta, lähinnä hääpaikkamme takia. Tila on sellainen ettei sinne bändiä mahdu soittamaan, vaikka yläkerrassa on kyllä pieni tanssisali. Sinne ajattelimme laittaa hieman perinteisempää "häämusiikkia", jos jotkut vieraista vaikka tanssia haluavat. Onneksi en pääse pukuni kanssa kovin helposti yläkertaan kapeita rappusia, säästyn tältä kaikki haluavat tanssittaa morsianta ilmiöltä. ;)

Alakertaan jossa varsinainen juhla pidetään, ajattelimme laittaa ihan perinteisesti levyltä taustamusiikkia, sille ajalle kun ei muuta ohjelmaa ole. Blackmore's night tuli ensimmäisenä mieleen, sopii tyyliltään melkoisen hyvin häihimme.
Sitten eilen sain kuulla, että mieheni oli sopinut bändinsä kanssa että heiltä tulee laulaja, kosketinsoittaja ja toinen kitaristi soittamaan meille akustista musiikkia. Tämä olikin miellyttävä yllätys, kun kuviot olivat vielä hieman auki. Hyvä että kuulee nämä jutut kuitenkin ajoissa, vaikka kaikkea minulle ei aina muistetakaan ilmoittaa. :)

Biisitoiveita saamme vapaasti esittää, toivelistalla on etenkin tämä:


Lisäksi saattaisin haluta joitakin biisejä Disneyn elokuvista, mielellään englannin kielellä luultavasti. Niitä kun olemme molemmat lapsena innolla katselleet, sekä sopisivat fantasiateemaan nekin. Etenkin Kaunottaren ja Hirviön "Beauty and the Beast" ja Leijonakuninkaan "Can you feel the love tonight" kiinnostaisivat.Kehitin nipun vanhoja valokuvia miehestäni ja minusta, joita vuosien varrella on kertynyt. Niistä olisi tarkoitus askarrella jonkinlainen albumi häihin. Täytyisi kaiketi alkaa materiaaleja metsästää vähitellen, ei olekaan näistä ennen kokemusta, uusi juttu minulle siis.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kelttihenkinen musiikki olisi aivan ihanaa häissä <3 Tuo Blackmore´s Night...teille tulee varmaan todella tunnelmalliset, omannäköiset häät!

Mrs.Uunila kirjoitti...

Kovasti ainakin toivon että kaikki menee hyvin ja saamme sellaiset järjestettyä. :) Itse jotenkin pidän enemmän ajatuksesta pienehköistä ja persoonallisista häistä.

Ja kelttimusiikki on tosiaan ihanan tunnelmallista!