lauantai 26. marraskuuta 2011

Hääkarkkien kääreitä ja muuta pientä

Hääsuunnittelu on taas jäänyt vähän vähemmälle ja heti kun sitä yrittää herätellä uudestaan, tuntuu että stressi ja ahdistus puskee pintaan. Varmaan vaikuttaa se kun tajuaa kuinka paljon tehtävää olisi, mutta ei osaa tehdä mitään. Tai sitten se, että aikaa tuntuu olevan vielä tuhottoman paljon (mitä tahansa ehtii sattua -olo), vaikka sitä on enää hieman yli kahdeksan kuukautta. Välillä saa myös kuulla sellaista mielipidettä ja kommenttia, että saan kirjaimellisesti päänsärkyä. Noh, koetan olla stressaamatta. Se on helppo sanoa se. 

Olen taas koettanut sellailla häälehtiä, ja olenkin saanut muutamia ideoita koristuksiin. Hääkarkkien kääreeksi haaveilen tällä hetkellä pikkuisia organzapussukoita, mutta kylläpäs ovat suomalaisissa nettikaupoissa kalliita. Hinta suunnilleen 10kpl/10e. Aika järkyttävää, kuinka paljon jo pelkästään häiden koristuksiin saisi halutessaan uppoamaan rahaa. Onneksi ebay tarjoaa taas kerran avun, siellä näitä pussukoita saa jopa hintaan 50kpl/ n.5£, alkaa kuulostaa jo kohtuullisemmalta. Valinnan varaa on myös paljon. Muutamia erilaisia vihreitä aion sieltä tilata.Haluaisin myös jokaiseen pussukkaan sydämenmuotoisen lapun, jossa olisi jokin runon pätkä. Näitä runojakin täytyisi alkaa hiljalleen metsästämään, haluaisin kuitenkin niitä olevan muutamia erilaisia, ettei kaikissa ole sama.

Toinen mikä on nyt herättänyt melko paljon kiinnostusta, on nimikoidut servetit. En uskonut innostuvani tällaisesta "turhasta hömpötyksestä", mutta innostuinpa nyt kuitenkin. Ehdin jo luovuttaa kovan hinnan takia, kunnes huomasin että ebaysta saa näitäkin! :)


Suosikkini on tällä hetkellä kirsikkapuunoksa, koska kirsikankukkia saattaa tulla myös kakun koristeeksi. Servetin värin ja painatuksen värin saa itse valita ja painettava teksti ilmoitetaan tilauksen yhteyksessä. Valinnanvaraa jo kuvioissakin oli todella paljon, kuten myös värivaihtoehtoja varsin mukavasti.

3 kommenttia:

Milou / Häähullun haaveiluja kirjoitti...

On kyllä totta, että häiden koristuksiin tosiaan saisi halutessaan uppoamaan omaisuuden jos toisenkin... Miksi kaikki ihana on niin kallista?! :D

Ja mielestäni ei ole ollenkaan hassua innostua turhista hömpötyksistä kuten serveteistä, sillä niinhän se on, että yksityiskohdat ovat tärkeitä ja tuovat juhlaan sitä tiettyä arvokkuutta - "kaikki on tarkkaan mietittyä". :)

Mrs.Uunila kirjoitti...

Ja sitten vielä koristeita vaikkapa netistä selaillessa löytyy näitä "hei tää vois olla kiva" juttuja ihan turhan paljon, parempi kun ei liikaa katsele. ;D

Niin minäkin sitten aloin ajatella, että olisipas toisaalta kiva muisto tuollaiset servetitkin, kun voisi jonkun sellaisen tallettaa albumin väliin sitten muiden muistojen joukkoon.

Anni kirjoitti...

Hei!

Voisitko lähettää minulle sähköpostia osoitteeseen annialam@paju.oulu.fi? Minulla olisi sinulta kysyttävää kandidaatintutkielmaani koskien :)