lauantai 12. marraskuuta 2011

Häämusiikkia

Vähitellen olen alkanut pohtimaan häämusiikkia. Mitään perinteistä en halua, kuten olen varmaan joissain yhteyksissä maininnut jo ties kuinka monesti. Kaverini suositteli meille erästä nuorisokanttoria, joka on voittanut ilmeisesti joitakin vuoden kanttori -palkintoja, ja suostuu soittamaan myös vähän hevimpää musiikkia. Olin jo tähän kanttoriin yhteyksissä ja tulee mielellään häihimme soittamaan, jos vain ei satu hänen lomansa tuohon ajankohtaan. Ilmeisesti kuitenkin voimme ainakin katsoa sopivaa musiikkia hänen kanssaan, luulen myös että jos sattuisi olemaan lomalla osaisi suositella meille kanttoria, joka suostuu soittamaan vähän monipuolisemmin. Olisihan se hienoa, että häät olisivat meidän näköisemme jo musiikista asti. Sitten olen ymmärtänyt, että myös papilla voi olla sanansa sanottavana tähän musiikkiasiaan? Eli täytyykö meidän sitten löytää joku "hevipappikin", jollaisten yhteystietoja muuten jo saimme samaiselta kaveriltani. :p

Minulla on aina ollut visio Lord of the Rings fanina, että Bridges of Khazad Dum voisi kuulostaa upealta uruilla soitettuna. Sopivan mahtipontinen. :) En valitettavasti onnistunut siitä sellaista versiota löytämään, mutta tässä pieni näyte kuitenkin:



Sitten toinen jota mieheni itseasiassa ehdotti, olisi hittisarjaksi nousseen Game of Thronesin tunnari. Tämäkin kelpaisi kyllä minulle, tosin nuotit täytyisi kaivella jostain.



Tästä onnistuin löytämään edes piano/viuluversion:
 
 

Ja loppuun on vielä pakko laittaa ranteennauhan blogista löytämäni linkki loistavaan urkuversioon Pirates of the Caribbean elokuvasta tuttuun "he's a pirate" kappaleeseen. Hauska sattuma sinänsä, kun itsekin olin miehelleni tätä kappaletta ehdottanut. :)

5 kommenttia:

Tanja Hakala kirjoitti...

Kiva kun joku muukin tahtoo jotain erilaista ;) Onnekseni sain tämän asian viime viikolla hoidettua ja kanttori lupasi soitella molemmat toiveemme, ihan mahtavaa!

Ketunpentu kirjoitti...

Damn, joku muukin on keksinyt Game of Thronesin tunnarin. :D Ihania biisejä kuitenkin kaikki ja aivan mahtavan tunnelmallisia kappaleita!

Mrs.Uunila kirjoitti...

Siinä se onkin jännittäminen, kunhan lopulta pääsee kanttorin kanssa juttelemaan, että mikä menee läpi. Niin paljon kuullut juttuja näistä jotka eivät soita kuin perinteiset häämarssit.

Game of Thrones on kyllä <3 :D

Esamon kirjoitti...

Me saatiin meidän häihin todella konservatiivinen kanttori soittamaan biisi Star Warsista, kun laitettiin vain nuotti skannattuna mailitse menemään. Olin poistanut Photoshopilla nuotista merkinnät siitä, missä yhteydessä kappale oikeasti onkaan ensikerran esitetty. :D

http://www.youtube.com/watch?v=YKYJFfN2hLQ Tämäpä sitten soi, kun marssittiin kirkosta ulos. :D Se kuulostaakin hämmästyttävän paljon häämarssilta, ainakin aluksi. ^^

Mrs.Uunila kirjoitti...

Ihan loistavaa, meillekin tuollainen kanttori! :) Hienoa että saitte mieleistänne musiikkia. Meillä on tässä vielä "haku päällä", muutama nuorisokanttori on harkinnan alla, joiden tiedämme vähän rennompia olevan.