perjantai 30. syyskuuta 2011

Häämietteitä

Olo on ollut viime päivinä hieman haikea, asiaan vaikuttanee alkava syysmasennus. Pitäisi vähitelleen suunnitella myös jonkinlaista ruokalistaa, pitopalvelu olisi täällä päin varattava kuitenkin ajoissa. En vain ole oikein nyt saanut mistään kiinni. Mielessä on pyörinyt myös kutsujen askartelu, mutta niidenkin lähettämiseen on vielä todella reilusti aikaa. Vilkaisin tänään taas vieraslistaa, mutta suljin sen melkoisen nopeasti. Tavallaan olen iloinen, että on vielä aikaa.

Lähestyvät serkkuni häät ovat toki viritelleet mieleen taas hääajatuksia, sekä ihan pikkuisen harmistuneen olon siitä, että itsellä on vielä niin pitkä odotus edessä. Aloin kuitenkin tässä aikani kuluksi katsella häätiaroita. Huntua en tosiaan halua, vaan näyttävän kampauksen ja tiaran. Ebay on jälleen kerran ystäväni, mutta saas nähdä monta joudun lopulta tilaamaan, valinta ei tule olemaan helppo. Kun osaisi edes aatella, mitä tyyliä hakee. Jotain näyttävää ainakin.

Tässä teille ihasteltavaksi muutama malli josta pidän:
Otan mielelläni kommentteja ja ehdotuksia vastaan, mikä näyttäisi parhaalta kiharakampauksen kanssa. Tai jos jokin on mielestänne aivan liikaa, saa senkin sanoa. :)

10 kommenttia:

Bride kirjoitti...

Itse en tykkää noista kruunun näköisistä, mutta jos sinä tykkäät, se on pääasia.

Mrs.Uunila kirjoitti...

En oikein tiedä vielä itsekään minkä tyylinen olisi mieluisin, aika vaikeaa hahmottaa miltä sitten näyttäisi kampauksen kanssa, pelkän kuvan perusteella.

Se voi tosiaan olla että täytyy hankkia muutama täysin erilainen ja sovitella. :)

Milou / Häähullun haaveiluja kirjoitti...

Nättejä! Omat suosikit näistä ovat nuo missä on myös vihreitä kiviä eli ylin ja alin.

Mrs.Uunila kirjoitti...

Ne voisivat sopia vihreään pukuun hienosti, jos vain sävy olisi tarpeeksi lähellä. :)

ranteennauha kirjoitti...

Ensimmäinen on mielestäni kaikkein kaunein, mutta en pidäkään kruunumallisista lainkaan :))

Milla // Moon shaped little box kirjoitti...

Oij, tuo ensimmäinen on ehottomasti kaunein nuista!<3 :)

Sari Kotokunnaalta kirjoitti...

Jos kampauksesta tulee kihara, laittaisin tiaraksi ehkä selkeälinjaisemman version. Esimerkiksi kolmas olisi jo itsessään liian "kiemurainen" hiuksiin nähden. Vihreät koristekivet ovat minustakin nättejä. :)

Mrs.Uunila kirjoitti...

Noihin vihreisiin alkaa kyllä ihastua enemmän ja enemmän, kun kuvia katselee. (Yllättävää sinänsä :D) Mutta eihän sitä tiedä, mitä jännää ebaysta vielä löytyy!

picata kirjoitti...

Ite tykkään eniten tuosta toisiks ylimmäisestä :) kaunis!

Ketunpentu kirjoitti...

Jos itse olisin valitsemassa, niin ottaisin jomman kumman noista vihreäkivisistä. Kauniitahan ne ovat kaikki, mutta liian koristeellinen tiara saattaisi viedä liikaa huomiota kiharoilta.