maanantai 15. elokuuta 2011

Vihreitä kukkia

Äitini oli käymässä sukulaisten luona, ja toi mukanaan hauskan yllätyksen. Isotätini oli kasvattanut vihreitä kukkia, ihan sitä varten jos haluan niitä häihini. Kukat olivat mielestäni todella kauniita, vaikka nyt täytyykin tunnustaa etten suorilta osaa sanoa, mitä ne ovat. :) Olisivat kutienkin väreiltänsä teemaan sopivia pöytäkoristeita, ja kukkivat vielä oikeaan aikaan. 


Kukkien kasvattaminen täytyisi aloitella ensi vuonnakin sitten ajoissa, täytynee  kysellä tarkempia vinkkejä. Morsiuskimppua en ole vielä oikein osannut ajatella, muratti ja orkideat kiinnostaisivat. Mutta näihin tosiaan ihastuin koristemielessä, miten kukka voi olla noin vihreä!



Äitini toi myös muutaman pullon mustaherukanlehtijuomaa, eli niin kutsuttua "Louhisaaren juomaa", jota olisi tarkoitus tarjoilla alkoholittomissa häissämme alkudrinkkinä. Juoma valmistuu viikonlopuksi, jolloin pääsemme testaamaan toimiiko se sellaisenaan, vai olisiko parempaa esim. vichyyn sekoitettuna.

Tuntuu niin hassulta kokeilla ja testailla asioita, joiden pitäisi olla kunnossa vuoden päästä.




Tänään postilaatikkoon kolahti myöskin paketti Kiinasta, lähettäjänä "Mr Wu". Sieltä saapuivat tilaamani 20 metriä satiininauhaa, kohta pääsen askartelemaan hääkutsujen malleja.

Ei kommentteja: