tiistai 9. elokuuta 2011

Materiaaleja kutsuihin

Olen tässä vähitellen haalinut käsiini tarvikkeita hääkutsujen tekoon, koska ajattelin ne tässä talven aikana tehdä. Vaikka en mitään hirveän monimutkaista meinannut, luulisi n. 40 kutsun tekemiseen hetkinen menevän. Tarkoitus on tosiaan saada aikaan yksinkertaista, mutta (toivottavasti) kaunista.

Tänään saapuikin sitten lopulta tilaamani Sinellin paketti. Hylkäsin lopulta ajatuksen tilata tarvikkeet ulkomailta, kun löysin tuolta mieleiseni. Hankin ensin paikallisesta askarteluliikkeestä ja kirjakaupasta sen mitä täältä sai, loput laitoin tilaukseen. Aika hyvin saan kuitenkin toteutettua väriteemaa sekä kutsuteemaa, jota tuossa aiemmin esittelin. 


Korteissa ei ole tuollaista "marmorointia", kameran salama aiheutti sen. :) Kortteja on kolmea väriä, helmiäisenä. Sisälle tulee itse kutsu helmiäispaperille ja kuoretkin ovat samaa sarjaa. Kortti tulee kiinni satiininauhalla ja alareunaan tulee tarra, jossa on kaksi sormusta sisäkkäin. 


En halunnut itse laittaa korttiin tätä perinteistä "kutsu" tekstiä, koska eiköhän sisältö selkene varsin nopeasti, sormuksetkin toivottavasti jo vinkkiä antavat. Laitan varmasti jotain mallikuvia valmiimmista, kunhan satiininauhat Kiinasta saapuvat. Ne sentään tilasin sieltä, koska mielestäni 20 metriä viidellä eurolla ei ollut ollenkaan paha. :p

Sitten vain sitä sisältöä suunnittelemaan...



Ei kommentteja: