keskiviikko 15. kesäkuuta 2011

Morsiusneitojen asut

Sen verran olen päättänyt, että haluan kahdelle morsiusneidolleni samanlaiset asut. Tässä vaiheessa kerrottakoon että molemmat ovat aikuisia serkkujani, en ole niin lapsirakas, että olisin halunnut pikkuisia tähän hommaan. Puvuista ei ole ollut varsinaisesti käsitystä, muuta kuin ainoastaan tietystä vihreän sävystä. Kaasolle ajattelin alunperin jotain täysin erilaista, mahdollisesti tummanvihreää halterneck mekkoa. 

No, taas kävi vahinko ja selailin vähän ebaytä. Löysinkin sieltä sitten mielestäni aivan täydelliset, keijutyyliset mekot. Mekko oli niin ihana, että taidan haluta myös kaasolle samanlaisen.


Mekkoa saa tilattua mittatilauksena, yllätys yllätys, Kiinasta. Hintakin oli vain 39 puntaa kappale, eli tässähän ei menisi edes vararikkoon, ainakaan näiden pukujen takia. Värinkin saa valita laajasta värikartasta:
Väri 54 on aikalailla se, jota morsiusneidoille ajattelin. Kaasolla oli hieman vapautta valita ja kuulemma 74 miellyttää eniten. ;)

Numero 78 on muuten hääpukuni väri!

9 kommenttia:

SafariMorsian on... kirjoitti...

Olen katsonut itselleni tuota mallia häämekoksi, jos meidät vihittäisiin merenrannalla. Niin keijumainen ja pitäähän olla tuollaisia repaleita, jotka voivat tuulessa hulmuta. ;-)Ihana malli!

Mrs.Uunila kirjoitti...

Tuo on kyllä ihana malli ja sopisi ehdottomasti hääpuvuksikin, varsinkin rantahäihin. :) En ole vielä laittanut noita tilaukseen, mutta en ole kyllä onistunut vielä löytämään myöskään tuon voittanutta.
Mitä väriä olit hääpukuusi ajatellut?

SafariMorsian on... kirjoitti...

Pidän tuosta korallin värisestä ja jotenkin huomaan katselevani kaikkia pehmeitä, punaisen, oranssin sävyjä, myös joitakin ruskeita (nugaa, maitosuklaa sävyjä)sekä violetin sävyistä löytyy kauniita. Vihreitäkin olen katsonut, mutta riippuu nyt tulevasta maisemasta. Jos on viidakkomeininkiä, vihreä puku hukkuisi liikaa kuvissa ympäröivään luontoon. Kaikki on vielä auki ja paljon ratkaisee niin vihkipaikka, kuin puvun malli. :-) Ei tiedä vielä millaiseen pukuun törmääkään. Odotan innolla pientä kaupunkilomaamme Lontoossa. Tiedä vaikka sieltä löytyisi... ;-)

Eve kirjoitti...

Hei, ihanat morsiusneidon puvut? Mista sa loysit naa? Maki oon menossa naimisiin ensi kesana :)

Mrs.Uunila kirjoitti...

Ebay:tä selaillessani löysin, siellä monesti on useammalla myyjällä samaa tavaraa. :)

Kiva että on muitakin ensi kesän morsiamia jo häätunnelmissa. ^_^

Anonyymi kirjoitti...

Tilasitko jo nämä mekot? Miltä vaikuttivat? Olen itsekkin harkinnut näitä neidoille! :)

Mrs.Uunila kirjoitti...

En ole vielä tilannut, kun en ole edelleenkään saanut näiltä neideiltä mittoja! :) Voi kyllä olla että menee sitten ensi vuoteen muutenkin, jouluna kun tuota rahan menoa tahtoo olla. Olitko mitä väriä ajatellut itse? :)

Anonyymi kirjoitti...

hei anne, lueskellessani blogiasi ihastuin ikihyviksi näihin ihaniin mekkoihin. olisiko sinulla suoraa linkkiä sivulle, josta katselit näitä?

kiitos,

meri

Mrs.Uunila kirjoitti...

Hei, Meri!

Tällä hetkellä ainut tallessa oleva linkki on tässä: http://www.ebay.co.uk/itm/120686267072?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649

Mutta näitä tosiaan on myynnissä usealla eri myyjällä, värivalikoima vaihtelee ja osa tekee myös mittatilauksena ja värinkin saa valita. Hartaalla ebayn selailulla löytää parhaiten, vähän kun hakuehtoja tarkentaa. :)