perjantai 10. kesäkuuta 2011

Juhlapaikkaan tutustuminen

Kävimme eilen katsomassa juhlapaikkaa, koska emme olleet kumpikaan siellä koskaan ennen käyneet. No, sehän oli parempi kuin odotimme, vastasi kyllä toiveitamme täysin. Vahvistimmekin varauksen samantien, tässä muutama kuva:Ainut huonopuoli on se, että tilat ovat kuitenkin rajalliset. Mielellään max. 60 henkilöä, jos haluaa mahtua suhteellisen mukavasti. Vieraslistamme luonnoksessa on tällä hetkellä 80 henkilöä, joten ei kun vaan karsimaan. Suurin ongelma taitaakin olla se, että lapsien osuus on n. 20. Aikuiset siis mahtuisivat paikalle varsin mukavasti. On siis jonkinlaisten ratkaisujen aika...

8 kommenttia:

SafariMorsian on... kirjoitti...

Onpa upea juhlapaikka! Kunnon keskiaikaisen linnan tunnelmaa. Merlin... ;o)

Mrs.Uunila kirjoitti...

Hiukan pieni tosiaan on, mutta pakko ne vaan on tuolla pitää. :)

Bride kirjoitti...

Meillä on lapsettomat häät juuri tuon takia, että lapsia tulisi muuten niin paljon. Kukaan ei ole tästä loukkaantunut, kun olen jokaisen kanssa hlökohtaisesti asiasta keskustellut. Vetoan siihenkin, että haluamme tarjota myös vanhemmille lapsettoman vapaahetken.

Mrs.Uunila kirjoitti...

Tuo kieltämättä houkuttaa vaihtoehtona, onneksi on kevääseen aikaa miettiä ja vieraslistaa hioa. Ainoa huoleni on varmaan juurikin se että meidän molempien suvut ovat todella lapsirakkaita, eli tosiaan en tiedä ymmärtäväisivätkö he. Vaikka tottahan on, ettemme halua esimerkiksi kavereita pois karsia lasten takia.

Anonyymi kirjoitti...

Meidänkin häitä juhlitaan tuolla! Heinäkuussa 2012 , paikka on ihana ja omistajat kanssa! Tila on tietty rajallinen, mutta pitopalvelun kanssa on yhdessä jo mietitty pöytien järjestystä. Meidänkin piti rajata vieraita melko paljon , nyt 65vierasta kutsulistalla. Itsekkin miettinyt lapsettomia häitä.. mutta ei taida onnistua kuitenkaan.

Mrs.Uunila kirjoitti...

Mekin on saatu listaa rajattua jo vähäsen, hankalaa se toki on. Paikka on tosiaan ihana, ei ainakaan tällaisille fantasiasta kiinnostuneille olisi juuri parempaa täältä päin löytynyt. :) Omistajat ovat kyllä kanssa todella mukavia, heidän kanssaan oli helppo asioida.

Anonyymi kirjoitti...

Mikä tämä juhlapaikka on? Heti kiinnoistuin omaa juhlaani ajatellen..

Mrs.Uunila kirjoitti...

Puntarikosken linna, googlettamalla löytyy tietoja.