keskiviikko 29. kesäkuuta 2011

Ajatuksia hääkutsuista

Olen alkanut jonkinverran miettimään jo hääkutsuja, vaikka luonnollisesti silläkään asialla ei vielä olisi kiire. Vieraslistasta on kuitenkin jo jonkinlainen luonnos olemassa, niin kai tätäkin asiaa voi jo sitten vähän tuumailla. Osa syy on varmasti myös jonkinlainen "tekemisen puute", kun mies on töissä ja itse palaan koulun penkille uuden ammatin opiskelun merkeissä vasta syksymmällä. Muutossakaan ei nähtävästi ole tarpeeksi, joten... jotakin näperreltävää pitäisi nyt olla!

Olen googletellut paljon erilaisia kutsuja ja vaikka aluksi ajattelin, että tahdon jotain jännää, niin olen kai kuitenkin päätynyt aika perinteiseen vaihtoehtoon. Ensin mietin jotain vaikkapa linnan mallista, kun juhlat kerran linnassa pidetään.
Juhliemme teemavärit ovat tumma- ja vaaleavihreä, sekä valkoinen. No, eräästä blogista löysin sitten aivan ihania, juuri meidän värisiämme kutsuja.


En nyt ihan tarkkaa kopiota ajatellut tehdä, mutta noilla väreillä kuitenkin. Tarkoituksena on myös tehdä kolmea eriväriä, eikä valita vain yhtä.

Olisiko kellään vinkkejä, mistä kannattaisi lähteä etsimän askartelutarvikkeita? Kenties jotain nettikauppoja? Ebay:stä olen katsellut alustavasti, mutta sielläkin valikoima on niin hurjan suuri ja sekava, etten ole vielä löytänyt mieleisiä.

5 kommenttia:

Milla // Moon shaped little box kirjoitti...

Netistä löytyy aika hyvin nuita askartelujuttuja, muun muassa http://www.sinelli.fi/index.php , http://www.nowandforever.fi/ - nettikaupoista :) Tosin jos tosi halvalla haluat päästä, niin ulkomailta tilattaessa on ehkä halvempaa. :>> Huutiksestakin kannattaa tsekkailla, aika paljon sielläkin kaikenlaista arkartelujuttua.

Milla // Moon shaped little box kirjoitti...

Ohhoh, en osaa näköjään kirjottaa :D *askartelujuttuja*

Mrs.Uunila kirjoitti...

Kiitos vinkeistä, täytyypä tutustua noihinkin sivuihin mahdollisimman pian! :) On muuten varsin hankalaa, kun yrittää ajatella että ei tarvitse (enkä pysty) tekemään identtistä kopiota, ei osaa olla avoin ideoille. :D

ranteennauha kirjoitti...

Ihanaa löytää (näin aiheeseen liittymättä =D ) toinen hääblogi, joiden häiden teemaväri on vihreä. Ehkä tästä voi saada vähän ideoita molemmin puolin ^^

Mrs.Uunila kirjoitti...

Oho, hienoa! :D Ei ole nimittäin kovin yleinen väri käsittääkseni se, en ymmärrä. ;)