tiistai 12. huhtikuuta 2011

Kampauksia

Kaiken muun tohinan keskellä, ovat häätkin ehtineet taas viivähtää mielessä. Vaikka niihin on vielä aikaa, ei niitä näköjään kokonaan pysty sivuuttamaan. Tällä kertaa mielessä ovat olleet kampaukset, joita olenkin innostunut selailemaan netistä ja lehdistä. Onneksi kaasoni omistaa oman kampaamon, niin tiedän ainakin että kampaus on mieleinen. ;)

Sen olen tiennyt varmaan aina, että haluan pitää hiukset suurimmaksi osaksi vapaina. Nutturaa en ole koskaan osannut kuvitella. Kiharakampaus olisi se paras vaihtoehto, varsinkin kun huntua minulle ei tule, vain ainoastaan tiara. Pitäisi silloin kampauksenkin olla näyttävä.
Tuossa pari tyyliltään sellaista jotka olisivat kaikista mieluisimpia. Tosin, löysin kuvia vuodelta 2009, ajalta jolloin kaasoni vielä opiskeli kampaajaksi ja teki minulle muutamia harjoituskampauksia. Ehkä jollain tavalla siitä asti on ollut mielessä, että jotain tällaista sen pitäisi olla.En voi olla hieman pohtimatta, että miltä tuollainen kiharapilvi nykyään punaisessa tukassani näyttäisi vihreää pukua vasten.

2 kommenttia:

SafariMorsian on... kirjoitti...

Ihania kampauksia! :-) Tulet näyttämään kauniilta, hennolta metsän keijulta! Kivaa, että joku miettii omanlaisiaan häitä! Itselleni tuo keijut, velhot, noidat yms. hahmot ovat rakkaita ja mieluisia. Minäkin fiilistelen aivan täysillä omia häitä, vaikka aikaa on vielä saman verran, kuin sinulla. On tämä vain niin kivaa! Hauskoja hääpohdintoja Vihreälle morsiamelle!

Mrs.Uunila kirjoitti...

Kiitoksia! :) Kaikki fantasia-aiheinen on lähellä sydäntä, kun larppaustakin on tullut kohta kymmenen vuotta harrastettua, miehelläni saman verran. Siksi haluamme tuoda sitä puolta myös häihin että saamme persoonalliset ja näköisemme häät. Ja kun vielä molempien lempiväri on vihreä... :D Suunnittelu on kyllä mukavaa, vaikka hieman huolettaakin että hätäileekö liikaa, kun aikaa on niin paljon.