sunnuntai 29. toukokuuta 2011

Sormuksia

En voi mitään sille, että olen alkanut silmäillä jo sormusesitteitä. Vaikka asia onkin ajankohtainen vasta lähes vuoden päästä, pakkohan sitä on suunnitella. Tosin hieman huolettaa, että kuinkahan paljon mallit muuttuvat, kun olen tietysti jo iskenyt silmäni aivan täydelliseen sormukseen. Kellään kokemuksia?

Olen aina käyttänyt keltakultaisia koruja, myös siksi, että lämpimät värit sopivat minulle paremmin. Olen myös aina ajatellut, että vihkisormukseni tulisi olemaan keltakultaa, koska kihlanikin on. Nyt sitten olen kuitenkin alkanut kääntyä valkokullan kannalle. Onhan se kestävämpää ja ehkä kuitenkin myös näyttävämpää.Vaikka keltakultaisetkin ovat kauniita, jotenkin timantitkin istuvat kauniimmin valkokultaiseen. Ja timantteja haluan, sen olen päättänyt. Olen toisaalta myös nähnyt yhdistelmiä että sormessa on sekä kelta- että valkokultaa, eikä ole näyttänyt pahalta ollenkaan. En ehkä vielä hylkää ideaa keltakullastakaan, vaikka alankin kääntyä todella vahvasti toiseen suuntaan. Mistä sitä tietää mitä mieltä olen taas vuoden kuluttua. 

Värilliset kivet ovat muuten alkaneet kiinnostaa hurjasti ja vaikka vihreä onkin suosikkivärini, mustat timantit ovat aivan ihania! Toivon totisesti että niitä saa vielä silloin kun sormuksen osto on oikeasti ajankohtainen. Tämän hetkinen ehdoton suosikkisormukseni:
Sopisi tyyliini upeasti. Miksi täytyy odottaa vielä niin kauan. Se että näin viime yönä unta häistämme, ei juuri auttanut asiaa.

7 kommenttia:

Anna kirjoitti...

Tuo musta timantti on tosi nätti. Ihastelin sitä itsekin. Yks vaihtoehtohan on uusiokäyttää jokun suvussa tms ollut vanha sormus ja kultasepällä teettää siitä ihkaoma ja silti perinteikäs. :)-Anna-

Mrs.Uunila kirjoitti...

Joo tuo musta alkaa olla aikalailla oma suosikki, koko ajan vain enemmän. :) Tai yleensäkin värilliset kivet.

SafariMorsian on... kirjoitti...

Mustassa timantissa on sitä jotain. Saa nähdä mihin päädyt ja millainen itsellekin tulee sitten tulevaisuudessa. :o) Upeita vaihtoehtoja!

Morsian kirjoitti...

Valkokultahan nimenomaan on heikompikestoinen kuin keltakulta. Näin meille ainakin sanottiin, kun kihlattuni sormus haaleni alle viikossa. Ei kuulemma kestä juurikaan Fairyä vahvempia aineita. Näin on meille siis sanottu parissakin paikassa.

Itse tykkäänn kovasti tuosta missä on molempia kultia!

Mrs.Uunila kirjoitti...

Ok, hyvä tietää ja ottaa tuokin huomioon valinnassa. Itse en olekaan nimittäin tuollaista koskaan kuullut.

Eikä tosiaan ole minultakaan keltakulta poissuljettu edelleenkään, kaikki korut aina olleet sitä niin ei siitä helposti luovuta.

Tanja Hakala kirjoitti...

Mistä tuo mustatimanttinen on? Ihastelen niitä itsekin ja löysin täydellisen...sillä vaan on vähän liikaa hintaa :( Tein juuri siitä postauksen!

Mrs.Uunila kirjoitti...

En muuten tähän hätään enää muista, aika paljon on tullut googleteltua sekä lehdistä etsiskeltyä sormuksia. Aika monessa paikkaa olen sellaisia kohtuuhintaisia mustiatimantteja nähnyt, ainakin muistaakseni Kultajousella ja Timanttisilla. Tai no, riippuu tietysti mitä hintaluokkaa hakee. :)