torstai 31. maaliskuuta 2011

Postia Kiinasta!

Tänään sitten oli se päivä, kun minulle soitettiin että nyt olisi tässä paketti. Onneksi satuin olemaan kotona, sillä lähetti ilmoitti että voisi matkan varrella sen tuoda ja sanoi olevansa paikalla kymmenen minuutin sisään. Voitte uskoa, että siinä olivat jännittävimmät minuutit pitkään aikaan. Suorastaan tärisin.

Siinä vaiheessa kun sain paketin kätösiini, oli teippien aukominen ihan tuskaista. Ensimmäinen helpotus. Väri oli oikea. Jännityksellä kääreet auki ja puku ulos muoveista. Ja mallikin oli oikea! Puku oli juuri sellainen kuin kuvassa, aivan täsmälleen samanlainen. Tässä vaiheessa riemunkiljahduksilla ei ollut mitään rajaa. Harmi että piti intoilla yksin. ;)

Pikaisen mallailun perusteella puku vaikutti melkoisen sopivalta. Mittojen mukaanhan se oli tehtykin. Takana on nyöritys, joten sen ei pitäisi olla ongelma. Olin myös yllättynyt puvun hyvästä laadusta ja paksusta satiinista. Myös kirjailut olivat ihan uskomattoman taidokkaita. En malttanut tietenkään olla ottamatta muutamaa kurkistuskuvaa, joista tarkkasilmäiset saattavatkin osata yhdistää aiempien kuvien perusteella, mikä puku on kyseessä. 
Kunnon kuvaa ei tule julki ennen häitä, olen sen verran taikauskoinen. 

Ja nyt tietenkin voisi ajatella, että olipa tyhmää tilata puku vuotta ennen. No, mallit vaihtuvat ja tämä oli juuri _se_ puku. Olen myös ollut samankokoinen jo useita vuosia, joten toivotaan että siihen asiaan ei tule muutosta. Onpahan myös yksi stressinaihe vähemmän. Tietenkin nyt olisi myös ollut reilusti aikaa etsiä kokonaan uusi puku, jos tässä olisi jotakin ollut vikana. 

Kaikenkaikkiaan kokemus Kiinasta tilaamisesta oli melkoisen hyvä, vaikka minuun ei oltukaan liikkeestä yhteydessä sen jälkeen, kun olivat vastaanottaneet mittani. Puvulle ja vannehameelle tuli kaikenkaikkiaan hintaa n. 210 euroa, jos toimitus- ja tullimaksut lasketaan mukaan. Ei mielestäni paha ollenkaan, jos otetaan huomioon että se tuli toiselta puolelta maailmaa. 

Liike oli tämä http://www.365bridal.com/ vaikka ebay:n kautta puvun tilasinkin. Vaikka paljon olen kuullut juttuja siitä miten puku voi olla väärä, väärän värinen tai ihan erilainen kuin kuvissa, niin voin kyllä suositella kokeilemaan, jos aikaa on riittävästi! Myös värivalikoima on aivan mahtava, jos ei halua perinteistä valkeaa pukua. 

Itse en voi kuin ihailla kiinalaisten ompelutaitoja ja vetäytyä odottamaan ensi vuotta... ensin tietysti täytyy kiikuttaa puku piiloon äidin vaatehuoneen kätköihin.

5 kommenttia:

Milla // Moon shaped little box kirjoitti...

Ihana kangas tuossa puvussa! :) Kaunis varmasti, ja soppii siun tukan kanssa ^^

Mrs.Uunila kirjoitti...

Se on kyllä ihana ja juuri sellainen vihreä kuin piti... :) Sitten kun osaisin valita vielä asuun sopivan tiaran ja korut.

Anna kirjoitti...

Ei ollenkaan paha asia ostaa pukua vuotta ennen. Miulla se ainakin vähentää häästressistä puolet kun ei tarvihe miettiä koko pukua enää ollenkaan, kietasta vaan päälle se tärkeenä päivänä. :)
-Anna-

Mrs.Uunila kirjoitti...

No niin, sitä varmaan arvostaa sitten, kun sinne asti joskus pääsee. :) Ja onhan tässä vielä kaason ja morsiusneitojen puvut, joista voi halutessaan ottaa stressiä.

Neiti Lokakuu kirjoitti...

Näyttää ihanalta nuo pienet kuvat puvusta. :)