keskiviikko 16. maaliskuuta 2011

Häämatkakohde

Luonnollisesti välillä olo on sellainen, ettei millään jaksaisi odottaa häitä. Joissain asioissa taas on jopa iloinen, että aikaa suunnitella on riittävästi. Mieli kun saattaa ehtiä muuttua vielä moneen kertaan. Yksi asia joka on tällä hetkellä pohdinnan alla, on häämatka. Alunperinhän meillä oli tarkoituksena lähteä Japaniin, koska siinä on sellainen maa, jossa molemmat olemme kovasti halunneet käydä. Tällä hetkellä tosin näyttää varsin ikävästi siltä, että jonkinlainen varasuunnitelma olisi otettava käyttöön.


 Jokainen varmaan on Japanin tilanteesta selvillä sen enempää asiasta mainitsematta ja ikävästi näyttää tällä hetkellä siltä, ettei ole mitään varmuutta, olisiko kaikki hyvin jo ensi vuonna. Ydinreaktoreita näyttää poksahtelevan harva se päivä, eikä tuollaisten katastrofien jälkiä ihan hetkessä korjata. Aika näyttää, kuinka käy...

Mieheni mielestä toinen hyvä vaihtoehto olisi sitten Uusi-Seelanti. Miksi ei, olisihan se varmasti erikoinen kokemus. Itse en ole kyllä ollut koskaan kyseisestä maasta kamalan innostunut, vaikka olisihan se hienoa käydä niissä maisemissa, joissa Taru Sormusten Herrastakin on kuvattu. Ehkä minun täytyisi ottaa paikoista enemmän selvää, voihan se olla että olisin vielä ihan innoissani asian suhteen. 




Itse olisin myös ihan mielelläni kaupunkiloman kannalla. Harmi, ettei mieheni ole niistä aivan yhtä innostunut. ;) Pariisiin haluaisin ehdottomasti uudemman kerran, edellisestä alkaa olla aikaa jo kahdeksan vuotta. Ja mikä olisikaan täydellisempi kohde häämatkalle! 



Puheissa on ollut myös Lontoo, jossa meidän oli tarkoitus käydä jo tänä keväänä, mutta se nyt sai jäädä, koska sattuivatpa sitten kuninkaalliset häät samalle viikonlopulle, kun oli reissua suunniteltu. Veikkaan että siellä on joku toinenkin siihen aikaan, joten ei kiitos. Mutta miksipä ei sekin sitten häämatkakohteena voisi mennä, varsinkin jos ottaisi myös jonkun tasokkaamman hotellin. 


Kellään hyviä ideoita? Jostain mitä en ole osannut itse edes ajatella? Tässä vaiheessa kaikki vaihtoehdot ovat vielä avoimena.


6 kommenttia:

Micci kirjoitti...

Toi eka kuva muuten näyttää ihan kun se olisi Kiotosta, mutta kun siellä näkyy taustalla Fuji, niin ei se voi olla. Jännää.
Mä kyllä suosittelen Japania kohteeksi! Kyllä sinne varmasti jo noin pitkän ajan päästä voi mennä. Ette te kuitenkaan Fukushimaan mene, eikös niin? ;)

Mrs.Uunila kirjoitti...

No niin... mut mie en halua ottaa stressaajana mitään riskejä! :p

Vaikka eihän sitä tiedä, jos Japani on nyt jo liikkunut pari metriä, tiedä vaikka olisi koko maa lähempänä ensi vuonna. ;)

Anni kirjoitti...

Mehän ollaan suunniteltu Uuteen-Seelantiin menevämme. On vaan vähän jäänyt suunnitteluasteelle, vaikka olemme olleet naimisissa melkein neljä vuotta... :P Uudessa-Seelannissa tosiaan on talvi silloin kun Suomessa kesä, eikä meitä huvittanut lähteä sinne palelemaan, kun täällä oli lämmin (häät olivat 14.7.). Lisäksi Uusi-Seelanti on niin kaukana, ettei sinne kannata ihan lyhyeksi aikaa lähteä. Joskus kuitenkin vielä menemme sinne tammi-helmikuussa ehkä jopa kuukaudeksi - vaikka sitten 10-vuotishääpäivän kunniaksi (sitä ennen tuskin on varaakaan...)! ;)

Mrs.Uunila kirjoitti...

Joo Uusi-Seelanti on kyllä kanssa sellainen maa, ettei tosiaan ihan viikko varmaan riittäisi. :)

Itsehän olisin ihan innolla vaikka Pariisin kannalla, mutta se voi olla, että olisi vielä hieman suostuttelemista asian suhteen... ;)

Leena kirjoitti...

Mites vaikka Azorit? Meidän piti mennä käymään siellä, mutta Islannin tuhkat peitti saaren alleen just kun meidän piti lentää sinne. Se olis alkusyksystä mainio, jos sellasesta vain tykkää.

Mrs.Uunila kirjoitti...

Azoreista olen kuullut kyllä paljon kehuja itseasiassa. Ihan hyvä vaihtoehto voisi siis olla sekin. Onneksi on aikaa miettiä.