maanantai 15. heinäkuuta 2013

Polttarit, taas!

Tilanne on paljolti smaanlainen, kuin vuosi sitten. Kaapissa roikkuu hääpuku tilaa viemässä ja juuri on toivuttu polttareista. Onneksi kyse ei kuitenkaan ole enää omistani, vaan tällä kertaa olen kaason ominaisuudessa ja hääpukukin on vain turvassa kissoilta. ;)

Polttarit pidettiin tällä kertaa mukavan pienellä porukalla, teemana "Kreikkalaiset jumalattaret." Suunnittelimme kaikkea vain pari viikkoa ja onnistuimme yllättämään tulevan morsiamen täysin, hyökätessämme toogat päällä hänen luokseen viime perjantaina. 


Alussa joimme kultahippuskumppaa ja meikkasimme ja laitoimme morsiamen, sekä puimme asian mukaisesti. Tottakai pidimme myös huolen, että viini virtasi koko ajan. Kaupungissa oli sopivasti alkamassa Ilosaarirock, joten tämä toi erityisen hauskat puitteet pienen budjetin kaupunkipolttareille. 

Vihreä juhlalook, tottakai!

 Ensimmäiseksi suuntasimme puistoon piknikille, tarjolla oli lisää viiniä (tottakai!), sushia, juustoja, sekä paljon suklaata ja vaahtokarkkeja.


Varsinaista ohjelmaa emme olleet kamalasti järjestäneet, kaikkea pientä kuten "exien pois heittoa" ja morsiuskimpun keruuta. Illan pääteema oli mukava yhdessä olo, sekä morsiamen valkean toogan täyttäminen vinkeillä "mikä pitää aviomiehen onnellisena." Toogaan tuli illan aikana paljon tekstiä, yksi mukava muisto lisää. :)

Kohdan johon halusi kirjoittaa, sai itse valita.

Ensimmäisiä tärkeitä ohjeita tulevalle vaimolle!

 Loppu illaksi siirryimme sitten rokkitunnelmiin ja asumme saivat kaikenkaikkiaan paljon kehuja. Eli hauskaa siis oli. Ehkä parasta illassa oli tämä täysi yllätys, hienosti pidimme salassa!


Ei kommentteja: