perjantai 13. huhtikuuta 2012

Asusteiden valintaa

No niin, nyt siis palaan hääasioiden pariin! Stailauskisasta tuli voitto, jos joku mahdollisesti äänesti, niin kiitokset! Mikäli illan tapahtumat kiinnostavat, voitte käydä lukemassa tunnelmia ompelublogistani. Olen tosiaan ollut viime aikoina melkoisen väsynyt, kun juuri sain tämän kevään koulutouhut ahkeroitua loppuun, aloitin vielä uudessa harjoittelupaikassa ja vaikka siellä mukavaa onkin, niin rankkaa on. 
 
Hääasioissa olen nyt koettanut etsiskellä lämmikettä! Ihan kaikessa yksinkertaisuudessaan. :) Elokuun säästä kun ei koskaan tiedä, voi olla hyvinkin lämmintä, tai sitten jo viileät syyssäät. Mitä suosittelisitte vihreän olkaimettoman puvun kanssa? Lähinnä jotain hartioille heitettävää, jos juhlapaikalla on viileää, tai tosiaan jos sattuu kolea sadepäivä, niin ulkonaliikkumisen ajaksi, ettei tarvitse palella. En tiedä vielä ompelenko vai ostanko valmiina, mutta ensin täytyisi saada inspiraatiosta kiinni. Mielellään vaikka parikin vaihtoehtoa, että voisi sitten sään mukaan miettiä.
 
Jotain pientä katselin jo ebaysta, mutta mikään ei vielä suoraan onnistunut sytyttämään. 
 
 
Ehkä vihreä sifonkiviitta.


Tai vihreä organzaviitta.

Tai sitten, kun olin laittamassa hakuun "bolero", niin tottakai ebay ehdotti "feather bolero" ja olisipas muuten hauska idea! En tosin tiedä voinko nyt varsinaisesti esiintyä missään sulka-asussa, mutta eikö esimerkiksi tämä ole hurmaava?


Äitini oli muuten varannut meille papin, joka on hänen työkaverinsa vaimo. Minusta on ihanaa saada naispappi, mutta voi että seurakuntasihteerille oli tämä tuntunut aiheuttavan päänvaivaa, kun tämä pappi on eri seurakunnasta kuin me. Menee kuulemma "työvuorolistat hankalaksi". Hohhoijaa, miksi sitten kehotetaan hankkimaan vihkijä itse, jos se sitten kerran sotkee heidän asiansa noin pahasti. Ei ollut kuulemma täti ollut ihan mukana siellä langan toisessa päässä.

4 kommenttia:

Milou / Häähullun haaveiluja kirjoitti...

Onnea voitosta! Minä ainakin äänestin. ;)

Mrs.Uunila kirjoitti...

Kiitoksia! :)

Anonyymi kirjoitti...

Mieki äänestin. Ja hääpuvun kaveriksi joku iso valkonen karvanen takki :) Ei lisää vihreetä, vaan morsionvalkosta! :D

Mrs.Uunila kirjoitti...

Ihana ilmaus tuo "morsionvalkosta" :D Ehkä mun täytyy kokeilla sit sitä! ^_^